gündemden düşmüş, eski konuları tekrar gündeme getirenlere uyarı verilmesini öneriyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
gündemden düşmüş, eski konuları tekrar gündeme getirenlere uyarı verilmesini öneriyorum.
daha önce bu öneride bulunulmuşsa özür dilerim ben aradım göremedim. foruma baktığımızda bazı yeni üyelerin rütbe sevdası uğruna baya eski, gündemden düşmüş konuları tekrar gündeme getirdiğini görüyorum. tamam çok yeni tarih olmuş olsa yine sözüm yok ama nerdeyse konuya son mesaj atılalı bir sene olmuş ama tutmuş arkadaşın biri tekrar gündeme getirmiş. arkadaşın biri çok öncelerde telefon önerisi istemiş. aradan o kadar zaman geçmiş. normalde telefonunu da almış mesaj olarak da yazmış konusuna. ama bazı arkadaşlar okumadan etmeden şunu al öneririm vs yorum yapıyor. şahsen ben böyle şeylere kaşıyım ve hoşuma gitmiyor. böyle arkadaşlara uyarı verilmesi taraftarıyım. yinede söz yönetimin...

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:hmmm Bence yersiz olur eski konuya mesaj attı diye kimseye uyarı verilmemeli diye düşünüyorum benim fikrim bu yönde Tabi yine karar yönetimin senin fikrine de saygı duyarım :oke:

Love Prince

Love Prince

Üye
bence bu konu fazla abartıldı

kol@j

kol@j

Üye
bazen eski konular gündeme gelebilen konular olabiliyor...
yeniden konu açmaya gerek kalmaz...

celibar

celibar

Üye
Yanlış hatırlamıyorsam admin bu sorun hakkında konu açmıştı.bulamadım.admin, eski (gereksiz) konuları yukarı taşıyanlara duruma göre ceza verileceğini söylemişti.bu tartışmaya açık olan konuları kapsamıyor demişti.

Mo[S]LeM

Mo[S]LeM

Üye
Bana kalırsa dikkatsiliğine veriyorum eski konulara msj atanların ...
Zaten o kadar konu var ki ileti yazacak ...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
1 sene mesaj yazılmamış konular otomatik olarak kilitlenir :)

Onun dışında bir üyenin mesaj kasmak için mesaj yazdığını, spam yaptığını düşünüyorsanız şikayet ederek yöneticilere bildirebilirsiniz, gerekli cezai işlem yapılacaktır :oke:

OğuzcanAbi

Üye
ben ilk kaydolduğumda
yapmışım böle yaramzlıklar negative
ceza puanı wermeden uyardı beni
tarihlerine bak die :ehe

Ozan

Ozan

Admin
Zaten uyarı veriliyor ki .
Gereksiz yere, özellikle birden fazla konuyu yukarı kirlilik olsun diye çıkardıgı tespit edilen üyeler uyarı puanı almakta.

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Mo[S]LeM;2725336' Alıntı:
Bana kalırsa dikkatsiliğine veriyorum eski konulara msj atanların ...
Zaten o kadar konu var ki ileti yazacak ...

dikkatsizlik değil bence kesinlikle. çünkü bi kaç kişinin profil sayfasına tarihlere dikkat et diye yazmama rağmen devam etti yazmaya.

1 sene mesaj yazılmamış konular otomatik olarak kilitlenir :)

Onun dışında bir üyenin mesaj kasmak için mesaj yazdığını, spam yaptığını düşünüyorsanız şikayet ederek yöneticilere bildirebilirsiniz, gerekli cezai işlem yapılacaktır :oke:

tam olarak bir senelik konu değil zaten ama nerdeyse yakın. neyse bundan sonra şikayet ederiz o zaman :ehe

ilgilerinizden dolayı teşekkür ederim

zibidi39

zibidi39

Üye
mesajına baglı o iş

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
mesajına baglı o iş

elbette yazdığı mesaja konuya bağlı. dört beş ay önce bi arkadaşımız telefon tavsiyesi için konu açmış, tavsiye edenler etmiş. arkadaş telefonu almış bunu konuya mesaj olarak da yazmış. ama bu eski konuları gündeme getiren arkadaşın biri hala şu telefonu al vs yorum yapıyor. ne düşünürsün bu durumda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt