güncelleştirme yapamıyorum bi bakı verin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
güncelleştirme yapamıyorum bi bakı verin
NSU ile güncelleştirme yaptığım zaman şebeke bağlantısı kesildi şeklinde uyarı verip işlemi sonlandırıyo ne yapmam lazım please:(

N95 8gb

Üye
Bu sorunla bende karşılaşıyordum.Çözümünü buldum.%100 işe yarıyor.NSU programını çalıştırmadan önce kullandığın antivirüs programını devre dışı bırak.Ardından programı yukle ve güncelleştirmeleri yap.Daha sonra antivirüs programını aktif hale getirirsin.(Antivirüs programları genelde nokianın sitesinden yapılan veri alımlarında hewp böyle sorunlar çıkarır.Dosyadaki bileşenleri tam anlamıyla almamızı engeller:)

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorunla bende karşılaşıyordum.Çözümünü buldum.%100 işe yarıyor.NSU programını çalıştırmadan önce kullandığın antivirüs programını devre dışı bırak.Ardından programı yukle ve güncelleştirmeleri yap.Daha sonra antivirüs programını aktif hale getirirsin.(Antivirüs programları genelde nokianın sitesinden yapılan veri alımlarında hewp böyle sorunlar çıkarır.Dosyadaki bileşenleri tam anlamıyla almamızı engeller:)
program kurulu iken dediğin şeyi yaptım anti virüs ve güvenlik duvarını kapattım ama olmadı şimdi programı kaldırıp deneyeyim belki olur yorumun için teşekkürler:)

--------------- Ekleme ---------------

yaptım ama yine olmadı birde 80 mb'lık bir güncelleştirme dosyası indirmeye çalışıyor zaten telefonun kendi hafızası 42 mb sizce bu normalmi :bilmem:

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
80 mb dogru kardeş we normal ama senin şebeke baglantısına bi çözüm bulamadım :S pc ye format at istersen

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
80 mb dogru kardeş we normal ama senin şebeke baglantısına bi çözüm bulamadım :S pc ye format at istersen
formatla uğraşacaksak kalsın o zaman gerek değil versiyon yükleme bide bunun için bilgisayarlamı uğraşacam zaten 4.0808 sürümünü indirmiyo bir öncekini indiriyo en iyisi başka bi bilgisayarda yeni versiyon için denemek yardım etmeye çalıştığın için teşekkür ederim:)

Batu55

Batu55

Üye
Slm baska bir bilgisayarda dene derim senin bilgisar agindan kaynaklanan bir olay. Nokia sitesinden kaynaklanmiyor.

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
Slm baska bir bilgisayarda dene derim senin bilgisar agindan kaynaklanan bir olay. Nokia sitesinden kaynaklanmiyor.
bende öyle tahmin ediyorum yalnız nokia yeni sürümü yine çekti galiba o yüzden yeni sürüm çıkınca denerim artık görüşün için sağol

keklikcomik

keklikcomik

Üye
. . . .

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Arkdaslar benım n73 me dede aynı olaya oldu telefonun şarjı az oldugunda bunu yapıyor telefonu şarj'a takıp full olmasını bekleyın ardından telefonu kapatıp açın ve sonra deneyın oldugunu goreceksınız buda olmazsa bi soft format atın garenti olsun bays:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt