güncelleştirme hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fener331

Üye
    Konu Sahibi
güncelleştirme hatası
öncelikle selamlar.. benim c6-01 telefonum var. iki gün önce yeni gelen güncelleştirmeyi yaptım. telefonum önceden symbian belleydi. ve by coderus'un yaptığı hacki yapmıştım. sertifikasız şeyleri de yükleyebiliyordum yani. güncelleştirmeyi yükleyince hack gitmişti tabiki. yeniden yapmayı denedim nortonhackldd.sis çalışmadı sorun GÜNCELLEŞTİRME hatası. güncelleştirmeyi hemen yeniden yükledim ve nortonu bi daha denedim yine aynı sorun. acaba nokia bu hileyi mi kapattı yoksa tel demi sorun var. gayet iyi çalışıyodu ve bi sorum daha var telime geri symbian annayı yükleyebilir miyim??? acil cevaplarınızı bekliyorummmmm.

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Güncelleme Yapmış İsen Ve Sağlıklı Olmasını İstiyorsan Hafıza Kartınada Ve Eğer Varsa Bilmiyorum Depo Hafızasınada Format Atman Gerekir.. Veya En Sağlıklı Sonuç Telefonu Yazılımı Kendi Elinle Kurman Ve Tabi Hafıza Kartını Da Biçimlendirmen Eğer Bilmiyorsan Hiç Boşuna Telefonuna Zarar Verme

fener331

Üye
    Konu Sahibi
ya biçimlendirmeyi falan biliyorum. bana nasıl yükliyceğim hakkında kısa bilgi ya da açıklaması iyi olan bi link versen çok makbule geçer öle diyim ben

fener331

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5267037' Alıntı:

neyi yüklemek istiyorsun?

bi önceki belleyi. güncelleştirme yapmadan öncekini ondan çok memnundum. annaya dönmek istemiyorum. lütfen yardım et be abiiiiii

[ENGİN]

Üye
flashla yapabilirsin bunu ancak kardeşim bir önceki belle sürümünü sıfırdan yükleyerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...