OttomaN TigeR Üye IVI-Elia' Alıntı: O değilde site niye Ful*l yazınca siliyor.. Genişletmek için tıkla ... Ful*l, crac*k ve ila*ç gibi sözcükler yasak.
IVI-Elia' Alıntı: O değilde site niye Ful*l yazınca siliyor.. Genişletmek için tıkla ... Ful*l, crac*k ve ila*ç gibi sözcükler yasak.
IVI-Elia Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ful*l, crac*k ve ila*ç gibi sözcükler yasak. Genişletmek için tıkla ... ama ali kemal abi Ful,l yazabiliyor haksızlık : - - - Eklendi - - - ilaç - - - Eklendi - - -
OttomaN TigeR' Alıntı: Ful*l, crac*k ve ila*ç gibi sözcükler yasak. Genişletmek için tıkla ... ama ali kemal abi Ful,l yazabiliyor haksızlık : - - - Eklendi - - - ilaç - - - Eklendi - - -
OttomaN TigeR Üye IVI-Elia' Alıntı: ama ali kemal abi Ful,l yazabiliyor haksızlık : - - - Eklendi - - - ilaç - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Sistem tarafından torpilli onlar.
IVI-Elia' Alıntı: ama ali kemal abi Ful,l yazabiliyor haksızlık : - - - Eklendi - - - ilaç - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Sistem tarafından torpilli onlar.
cesurpolis61 Üye Konu Sahibi Genel sayfasında aynı konuların açıldığını gördüğüm için güncelleme gereği duydum saygılar
papakudioflu Emekli Yönetici cesurpolis61' Alıntı: Genel sayfasında aynı konuların açıldığını gördüğüm için güncelleme gereği duydum saygılar Genişletmek için tıkla ... ayrıntılar güzel olmuş. Ama konu başligına "güncellendi" ibaresi eklersen daha iyi olur.
cesurpolis61' Alıntı: Genel sayfasında aynı konuların açıldığını gördüğüm için güncelleme gereği duydum saygılar Genişletmek için tıkla ... ayrıntılar güzel olmuş. Ama konu başligına "güncellendi" ibaresi eklersen daha iyi olur.