eline sağlık daha kurmadım ama resimlerden anlaşıldığı üzere gayet güzel olmuş. Yanlız keşke açılış resimlerine dokunmasaydın. Yada nokia ile alakalı birşeyler yapsaydın. Yinede teşekkürler.
eline sağlık daha kurmadım ama resimlerden anlaşıldığı üzere gayet güzel olmuş. Yanlız keşke açılış resimlerine dokunmasaydın. Yada nokia ile alakalı birşeyler yapsaydın. Yinede teşekkürler.
ovi store uyg bence gereksiz telefonun kendi wep tarayıcısını kullanarakta girebilirsin hem kök şeklinde indirirsin.Ovi store indirdiğin gibi kuruyor telefona sanki bizler kurmayı bilmiyoz saçma birşey
Ben birşey sormak istiyorum. Ben bu fw yi indirdim ama nasıl yükleyeceğimi araştırmama rağmen bulamadım. sadece jaf programını kullanarak kurabilecekmiyim. Yardımcı olursanız sevinirim. Navifirm programını kullanacakmıyım.
Ben birşey sormak istiyorum. Ben bu fw yi indirdim ama nasıl yükleyeceğimi araştırmama rağmen bulamadım. sadece jaf programını kullanarak kurabilecekmiyim. Yardımcı olursanız sevinirim. Navifirm programını kullanacakmıyım.
bilmeyen arkadaşlar için kurulum ve anlatım adresini vermiştim zaten ona rağmen yapamadıysan iyi bir araştırma yapman gerekiyor bir sorunla karşılaşırsan ben yardımcı olurum . Navifirm programı orjinal yazılımı indirmek için kullanılır ...
iphone bende düşünmüştüm sonra araştırdım bana göre çok kısıtlamanı bir tel üzerinde pek değişiklik yapamıyon yani bi bakıma sınırlandırılmış tabiki herkezin tercihi farklı yönlerde umarım memnun kalırsın hem bu cfw den hemde iphone den ..