Güncellemeden Sonra Navigasyon Sorunu :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemeden Sonra Navigasyon Sorunu :(
5800 v52 güncellemesi çıkar çıkmaz yükledim ama yüklediğime bin pişmanım ilk aldığımda telefonumun de yüklü olan versiyon v51 di ve hiç bir sorunla karşılaşmamıştım taki v52 yi güncelleyene kadar v51 li şekilde telefonumu aldığımda navigasyonu evimde denemistim ilk deneyisim olmasina rağmen maks. 2 dk içinde buldu tam tamına konumumu ve hiç bir şekilde konumunu arıyor yazmadı ama v52 yi güncellediğim gece telefonun içindeki haritalar bölümünden konumumu tespit etmek istedim fakat 6 7 dk konumunu arıyor yazdi vede öyle kapattım bir daha denemedim sonraki sabah kalktım yaklaşık bir 20 dk konumunu arıyor dedi ondan sonra buldu 200 m hatayla kapattım tekrar sonra bir daha denedim bu sefer konumunu arıyor da kaldı.Yani şu anda v51 sürümünden sorunsuz 3 saniyede yer tespiti yapan program şu anda yer tespit edemiyor sizce napmam gerekiyor vodafone hat kullaniyorum cihaz daha 2 haftalık eğer bir yolu varsa v51 e geri dönmek istiyorum ya v52 yi tekrar yüklemek istiyorum çünkü v52 yi güncellerken indirme kesildi ve sonradan tekrar başlattım belkide güncelleme dosyalarına zarar verdim bu yüzden tekrar v52 yi yüklemek istiyorum.Birde son bir soru Soft Format nedir ne işe yarar?

(Hard Format attım sonuç aynı)
Paylaş:

fedata

fedata

Üye
arkadaşım bazen uyduları bulamıyabiliyor gps..çünkü bu dediğin sorunu ben v51 de defalarca gördüm..kimi yerde 2 dakikadan fazla bile bekliyodm.ama kimi zamanda aynı yerde 12-13 saniye sonra buluyodu..v52 de pek test etmedim..

--------------- Ekleme ---------------

ha bu arada soruna cevap vereyim hard format at arama tuşu+red etme tuşu+kamera tuşuna sırasıyla basıp elini bu tuşlardan hiçbirinden çekmeden üstteki açma kapama tuşuna basılı tut diğerlerinden elini çekmeden..taaa pin kodu sorana kadar bekle :)pin sorgulamayı kaldırmışsan ülke seçenekleri çıkana kadar bekle.ama rehberinin ve telefon hafızasındaki görüntülerin falan yedeğini almayı unutma.ayrıca eksik yükleme olduğunu düşünüyosan ki böyle bi durumda tel çalışmaz..ama yine kendini tatmin etmek istersen güncellemeyi yeniden kur..ii akşamlar

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde daha da hızlandı gps ya

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Versiyon yükleyenler bence hard formatın yanında birde hafıza kartını biçimlendirsinler bence.ben eşimin telefonun da böyle yaptım cihaz harika hiçbir sorun yok.

SilentOne

SilentOne

Üye
hard a pek gerek duymuyom ama hafıza kartı formatına karşida değilim hem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt