Güncelleme yapanlar baksın önemli.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme yapanlar baksın önemli.
Telefon L920. Telefon üzerinden gelecek olan güncelleme net olarak ne zaman gelecek bilmiyorum ama aylardır bekliyoruz artık bir saat bile bekleyemem. Kaldırıp yere atacağım telefonu az kaldı.

size sorum şu. Pc üzerinden yaparsam neylerim kaybolur ? Neleri yedeklemem gerek bana birisi bu sorduğum şeyi detaylı açıklarsa sevinirim .

Teşekkürler

respection123

Üye
En azından sizde Romlar var. Bizde Rom bile yok :(

pederr

pederr

Üye
kardeşim resimlerinle müziklerini yedekle notların varsa onları yedekle başka bişeyi yedeklemene gerek yok numaralarını sim kartından tekrar çekersin zaten Microsoft hesabınla oturum açınca uygulamalarını rehberini kendisi güncelliyor indirmeye alıyor sorunsuz geçer inşallah sorun olcagınıda sanmıyorum zaten guncelleyincede bi arkadaşın konusu var detaylı anlatmış pro camerayı falan yüklersin canavar gibi kullanırsın:) şimdiden hayırlı olsun guncellemen

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Resimlerin, müziklerin, videoların falan medya dosyaların komple silinir. Uygulamalar, oyunlar , mesajlar, rehber falan silinir. Anlayacağın telefon ilk aldığın günkü gibi olur. Fakat microsoft hesabınla eşitleyince rehberin tekrar gelir. Medya dosyalarını , oyun ve uygulamalarını kaybetmek istemiyorsan yedeklersin . Güncellemeyi yaptıktan sonra yedek bulundu geri yüklensin mi diye sorar. Öylece yedeğini yeri yüklersin.

braayn

braayn

Üye
biride şu L820 'nin Romunu upload edip versede bizde artık yapsak net net dolaştım bulamadım bulamadım bulamadım ahhh ahh ahh

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Bende Lumia 920 sarı global rom istiyorum ama bulabilir miyiz bende bekleyemiyorum artık pc den yapıcam yani en sonunda

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Eli kulağında dır gelir elbet

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Ya yeter artık ama ya gelsin artık şu güncelleme..

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Arkadaşlar kan davasına dönüştürmeyin Allah aşkına uzadı tamam ama gelecek yani :)

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
Kan davasına dönecek yakında vallahi. Sağolun arkadaşlar hepinize teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt