[güncelleme] KültürSanat: Film & Kitap - (aradığınız öneriler ve seç izle)

Sponsorlu Bağlantılar

Uygulama hakkında genel değerlendirmeniz?

• Güzel

Kullanılan: 2 100.0%
  • İdare eder

Kullanılan: 0 0.0%
  • Olmamış/Kötü

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
    Konu Sahibi
[güncelleme] KültürSanat: Film & Kitap - (aradığınız öneriler ve seç izle)

Nokia ve Symbian dönemi [ :( ] bittikten sonra uzun zamandır forumda aktif olamıyordum. Şimdi yine, yeniden bu sefer Android uygulamam ile karşınızdayım.
-----------
Bu uygulama ile en güncel film ve kitap önerilerine ulaşabilir, ayrıca haftanın sözlerini takip edebilir ve müzik servisimizden yararlanabilirsiniz. Öneriler hakkında ayrıntılı bilgi yönlendirmeleri ile her şey çok kolay!

Film Önerileri sekmesinden kategorize edilmiş önerilen filmleri inceleyebilir, önerilen filmlerin fragramanlarını izleyebilirsiniz.

[YENİ] Seç İzle sayesinde haftanın filmi ve popüler dizi içerikleri ile uygulamamız artık daha güzel!

Kitap Önerileri sekmesinden önerilen kitaplara göz atıp hakkında kısa bir bilgi alabilir, dilerseniz satın alabilirsiniz.

Ayrıca Haftanın Sözleri sekmesinden paylaşılan sözleri takip edebilir ve Müzik Servisi sekmesinden önerilen müzikleri dinleyebilirsiniz.

* İstek, öneri ve şikayetleriniz için iletişim sekmesinden yararlanabilirsiniz.

Siz değerli Maxicep üyelerinden yorumlarınızı bekliyorum.

Google Play:
Apk link:

Ekran Görüntüleri:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Buraxlive, virusmurat, Rygebin ve 1 kişi daha

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

Rygebin

Rygebin

Üye
Teşekkürler hocam kullanacağım bir uygulama olacak . :)

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep ailesi ile paylaşmak benim için bir zevk :) İşe yarar bulduğunuza sevindim, her daim öneri, istek ya da yorumlarınızı bekliyor olacağım

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Üst Alt