Tavsiye Güncelleme indirirken 801881d0 hatası

Konu Sahibi
Güncelleme indirirken 801881d0 hatası
Arkadaşlar ne yaptım ne ettim guncellemeyi yukleyemedim, 801881d0 hatası veriyor, bazen imdirirken veriyor bazende indirdikten sonra "indirildi fakat açılamadı" diyor. Formatda attım herşeyi yaptım olmadı 4gb boş yerim var şarj full hala olmuyor en az 10 defa bu hatayı aldım ne yapacağımı hiç bilmiyorum, wifi dede sorun yok ama olmuyor

Bu hatanın zayıf veya sorunlu şebeke/wifi bağlantılarından kaynaklanabileceği yazıyor internette.
Farklı bir yerdeki wifi'ye bağlanıp öyle deneyin.

Ayrıca indirmeye çalıştığınız güncellemeden daha yeni bir sürüm olduğu anlamına da gelebiliyormuş.

Konu Sahibi
Denedim 3 4 ayrı wifiden denedim, 8.1 i yuklemeye çalısıyorum baska nasıl bi yeni surumu olabilirki, yenisini almak için ne yapmak lazım ki yada

Nokia ya geri bildirim veya Windows Phone mağazasının resmi sitesinden arama çubuguna hata kodunu yazıp sorununa çözüm arayabilirsiniz.

Çaycı ile gönderildi.

saynesim

Üye
Lamia 520 de aynı sorun vardı format attık ondan sonra güncelleme yaptık sorun çıkmadı

ErenMSC

Üye
Telefonu sıfırlamayı dene

Konu Sahibi
Yok arkadaslar tekrar format atıp başka wifide denedim yine olmadı

skynet

Üye
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Telefona 8.1 Cyan romunu kurdum ama Denim güncellemesini indirirken %15-20 lere geldiğinde hata veriyor (801881d0) Telefonu sıfırladım ama yine aynı

Telefondan güncellemek yerine, PC ile wprt ile flaşlamayı dene istersen. Ondan sonra da denime yükseltirsin.

skynet

Üye
Hocam zaten 8.1 cyan romunu kurdum ama güncellemelerden denim güncellemesini indirirken hata veriyor

O sorunu bende yaşadım. Amber sürümünden güncelleme ile Cyana yükselttim. Bi türlü denime geçemedim. Bende insider kurdum ilk yükleme yaptım wm 10 için denime hoş geldin yazdı.

afwerker

Üye
Arkadaşlar sorunu ben çok yaşadım internetten kaynaklı. Vpn- hotspotshield kullanarak sorunu aşabilrisiniz

skynet

Üye
İnsider da işe yaramadı. Neyse sorunun sebebi yine SUPERONLİNE mış Modemi fabrika ayarlarına alıp + telefonu tekrar sıfırladım yine sonuç değişmedi bende gidip komşunun internetine (TTNeT) bağlanıp denedim sorunsuz bir şekilde kuruldu.
İyice ayar oldum bu SUPERONLİNE a en sonunda beni TTNet e geri döndürecek
Arkadaşlar sorunu ben çok yaşadım internetten kaynaklı. Vpn- hotspotshield kullanarak sorunu aşabilrisiniz
Vpn- hotspotshield bunu telefona mı yükleyeceğiz ?

afwerker

Üye

Yada Hide.me sitesinden normal Vpn Ayarlayabilirsiniz

Tepkiler: skynet