Güncelleme hatası (489)

Sponsorlu Bağlantılar

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme hatası (489)
Google Play Kitaplar uygulamasını güncelleyemiyorum arkadaşlar. Ön bellekleri temizlemeyi denedim, cihazımdan google hesabımı kaldırdım tekrar kurdum ama yine de düzelmedi arkadaşlar.

(Lg G2)

kralberk13

kralberk13

Üye
489 hatasını düzeltmek için, aşağıdakileri yapın:

• Ayarlar simgesine dokunun
  • Sonra Uygulamalar dokunun ve ardından Tüm dokunun
  • Şimdi listeden Google play mağazası uygulamasına dokunun
  • şimdi buradan önbelleği temizleyin
  • Şimdi uygulamalara geri dönün ve ardından İndirme yöneticisi dokunun ve bu verileri temizleyin.
  • Şimdi geri Ana ekrana gidin ve daha sonra Play Store’a başlatın ve artık başarıyla yüklenecek uygulamayı yüklemeye çalışın.
alıntıdır

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu arkadaşlar fikri olan

clgnkral

clgnkral

Üye
G2'de böyle sorunlar oluyor. Acele etmeyip yarına güncelle yada telefonu yeniden başlatıp dene.

kralberk13

kralberk13

Üye
- Telefonun Menü>Ayarlar>Hesaplar kısmına gidin.
- Orada gördüğünüz gooleye dokunun.
- Seçeneklere girip hesabı kaldır'a tıklayın.
- Hesabı kaldırınca Telefonunuzu yeniden başlatın ve tekrar google hesabı ekleyin
- Uygulama yöneticisinden google play verilerini temizleyin.

alıntıdır
istersen dene
bide uygulama verilerini temizleyi diyenler var mağazayı silip apk olarak kurun diyen var

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Play Kitaplar uygulamasını sil tekrar kur diyeceğim ama cihazın root erişimi olması gerekir. Diğer uygulamaları güncelliyor mu peki, sıkıntı bir tek Play Kitaplar'da mı?

clgnkral

clgnkral

Üye
Aynı sorun bendede oluyor fakat bir süre sonra indiriyor. Google play yada indirme yöneticisinin önbellegini silmiyorum.

MaxipmaN

Üye
403 çıkıyor bende fazlaca karsıma cıkmaya basladı

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Play Kitaplar uygulamasını sil tekrar kur diyeceğim ama cihazın root erişimi olması gerekir. Diğer uygulamaları güncelliyor mu peki, sıkıntı bir tek Play Kitaplar'da mı?
Yok başka uygulamalara da oluyor. Mesela bi Güncelleme geliyor 2 gün sonra belki 15. Denemede yükleniyor. Ama kitapları hiç guncelleyemedim
Yazdiklarinizin hepsini denedim başarısız arkadaşlar. Ama sorunu buldum. Wi~fi kaynaklı, mobil veri de indirmeye başlıyor.
Wifi yi silip tekrar kaydettim olmadı dns girdim olmadı...

Üst Alt