Püf Noktası Güncelleme Bildirimleri Görünmüyorsa Yapılacaklar

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme Bildirimleri Görünmüyorsa Yapılacaklar
Nokia Lumia cihazınızda, Mağaza kutucuğunuz uygulama güncelleme bildirimi olduğuna dair bildirimde bulunmuyor ise aşağıda sıralanmış olan adımlarını dikkatlice uygulayınız.

Nokia Lumia telefon modeliniz için 24-48 saat kısa periyotlar ile uygulamalarınızın güncelleme sayıları Mağaza bölümünüzde belirir. Mağazanız güncellemelerinizi her 24 saat içerisinde kontrol eder ve eğer internet bağlantınız mevcut değilse, güncelleme bildirimi alabilmeniz için, güncellemelerinizin mağazanız tarafından 24 saat geçmesini beklemeniz gerekmektedir.

1 ) Cihazınızda saat ve tarih ayarınızın doğru yapılandırıldığından emin olunuz. ( Ayarlar > Tarih + Saat ).

2 ) İnternet bağlantınızı kontrol edin: İnternet tarayıcınızı açın ve adres satırınıza ( arama kısmı) adresini yazarak internet erişiminizin olup olmadığını kontrol edin.

3 )Mağaza simgenizin üzerine basılı tutun ve telefonunuzdan kaldırın. Daha sonra cihazınızın ana ekranını sola kaydırn ve menülerinizin yer aldığı bölüm içerisinden yeniden mağazanızın üzerine basılı tutarak ‘’Başlangıç Ekranına Sabitle ‘’ olarak belirleyiniz.

4 ) Cihazınızın arka planında çalışan uygulamalarınızı engelleyiniz. ( Ayarlar > Uygulamalar > Arka plan Görevleri).

5 ) Eğer Microsoft hesabınız birden fazla telefon yada telefonlarda ilişkilendirilmiş ise – Diğer hesabınızı eşitlediğiniz telefon yada telefonlar aktif değilse (kullanılmıyorsa) buda bir uygulama güncellemesi alamamanıza neden teşkil eder fakat, windowsphone.com adresinine giderek ‘’ diğer telefonlar ‘’ bölümü içerinden hesabınızı kullanmak istediğiniz telefon modelinizi belirleyerek, yada hesabınızı kullanmak istemediğiniz telefonları adresi içerisinden silebilirsiniz.

Eğer cihazınızda hala Mağaza kutucuğunda yeni uygulama güncellemesi olduğuna dair bildirim göremiyorsanız:

6 ) SIM kartınızı bir süreliğine cihazınızdan çıkartın. Wi-Fi bağlantınızı kontrol ediniz: Cihazınızın tarayıcısını açın ve adresini yazınız ve cihazınızda internet erişiminizde herhangi bir sorun yaşamadığınızı kontrol ediniz.

7 ) Ayarlar > Tarih + Saat > Otomatik olarka ayarla bölümü Açık ise, ‘’Kapalı’’ olarak tanımlayınız.

8 ) Tarihi 03.03.2011 olarak ve saat’i 11:23 olarak belirleyin.
9 ) Telefonunuzu kapatın.

10 ) Yeniden Tarih ve Saat ayarlarınızı doğru olarak belirleyiniz. (Ör: 03.12.2013)

11-) Geri tuşuna basın ve telefonunuzda ana ekrana (başlangıç ekranı) gelin.

12 ) Mağaza canlı kutucuğunda yeni uygulama güncellemesi olduğuna dair bildirim göreceksiniz.

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: byibo

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bilgilendirmeler için :tşk:

saynesim

saynesim

Üye
teşekkürler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Çok sık sorulan bir soru olduğundan konu ve içeriğindeki bilgilerle ilgili herhangi bir işlem yapılmamış, gereksiz mesajlar çöpe alınmıştır.
Aramıza yeni katılan üyeler söz konusu bilgilerden faydalanabilirler.

İyi forumlar.

respection123

Üye
Genel bakılırsa böyle bir hatanın olmaması lazım. Diğer platformlara göre. Microsoft neden ilgilenmiyor bunu hiç anlamıyorum :hmmm

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Genel bakılırsa böyle bir hatanın olmaması lazım. Diğer platformlara göre. Microsoft neden ilgilenmiyor bunu hiç anlamıyorum :hmmm

Onlarda anlaşılmak istemiyor sanırım o yüzden anlamaman çok normal.

ÖEY

ÖEY

Üye
Bildirim sorunu hep vardı zaten hep de olacak sanırım yapacak bir şey yok :D MS bunu sorun olarak algılamadığı için böyle gider bu ya da en vahimi hala düzeltmeyi becerememeleri... Benim 920'de de vardı ve bu tarz işlemlerin hepsini yapmama rağmen düzenli olarak hiç alamamıştım bildirim. Bazen düzgün geliyordu bazen günlerce hiç gelmiyordu.

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Bende bu sorun hala devam ediyor. Yukarıda yazdıklarınızı yaptım lakin çözüm olmadı. Güncellemeleri ancak forumdan görebiliyorum, mağaza kutucuğunda gözükmüyor.

TurboCall

TurboCall

Üye
Bende bu sorun hala devam ediyor. Yukarıda yazdıklarınızı yaptım lakin çözüm olmadı. Güncellemeleri ancak forumdan görebiliyorum, mağaza kutucuğunda gözükmüyor.
Güncellemeler hergün eksiksiz olarak geliyor Benim telefona ancak bazen gelmiyor.

habbuj

habbuj

Üye
:tşk:

Kajmer-aN

Kajmer-aN

Üye
Az daha dişinizi sıkın, Son günler zaten :)

HalfEvil333

Üye
Bana belki bir aydan fazla gelmedi ben de inadına ellemedim sonra geçen gün bir baktım 38 güncelleme. :D

byibo

byibo

Üye
teşekkürler verilen bilgiler için

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar,
Eğer güncelleme alamayan var ise, tek yapması gereken, telefona soft reset atmak. Microsoft hesabınızın şifresini dahi değiştirmek güncelleme alamamanıza neden olabilir ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Güncelleme olmadığı için güncelleme kutucuğunda bir şey göstermiyormuş. Arkadaşın yazdıklarını yapınca güncellemeler gözüktü. Reset atmaya gerek kalmadı. Teşekkürler.

serinaga

serinaga

Üye
Güncelleme olmadığı için güncelleme kutucuğunda bir şey göstermiyormuş. Arkadaşın yazdıklarını yapınca güncellemeler gözüktü. Reset atmaya gerek kalmadı. Teşekkürler.

Soft Reset, telefonunuzda hiçbir şeyin kaybolmadan, sadece güç + ses kısma tuşlarına 10 Sn. Aynı anda basılı tutun, telefon kapanır, yeniden açılır, hepsi bu ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt