Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Guncel rom
Sponsorlu Bağlantılar
yoran09
Üye
Konu Sahibi
Guncel rom
Merhaba arkadaslar s3 minide kullana bilecegim guncel stabil bir rom varmi ?
Suan orjinal kullaniyorum
Rom deneyimim 1 saat oldu yukledigim romu sevmemistim
Not : nasil yuklucegimle ilgili biseylerde soylersiniz
53cc
Üye
Maclaw.pl veya illusion takip etmenizi tavsiye ederim. 4.4.2 macjaw custom rom kullanıyorum. Neredeyse officialle yakın
bu adresten güncel romu bulabilirsin. Romu bulmak için S3 Mini menüsüne tıkla ordan Cyanogenmod ordan Android 4.4 kitkat tıkla indir. Ondan sonra Tekrar downloads menüsüne gel s3 mini menüsünü tıkla Google Apps gel 4.4 sürümü için indir. Son indireceğin paket için google ürünleri bulunmaktadır. (google play,gmail,youtube,google keep,Haritalar gibi)
Ayırıca Bu konudan dan nasıl yükleyeceğini öğrenebilirsin.
bu adresten güncel romu bulabilirsin. Romu bulmak için S3 Mini menüsüne tıkla ordan Cyanogenmod ordan Android 4.4 kitkat tıkla indir. Ondan sonra Tekrar downloads menüsüne gel s3 mini menüsünü tıkla Google Apps gel 4.4 sürümü için indir. Son indireceğin paket için google ürünleri bulunmaktadır. (google play,gmail,youtube,google keep,Haritalar gibi)
Ayırıca Bu konudan dan nasıl yükleyeceğini öğrenebilirsin.