Guncel rom

Sponsorlu Bağlantılar

yoran09

Üye
    Konu Sahibi
Guncel rom
Merhaba arkadaslar s3 minide kullana bilecegim guncel stabil bir rom varmi ?

Suan orjinal kullaniyorum

Rom deneyimim 1 saat oldu yukledigim romu sevmemistim :)

Not : nasil yuklucegimle ilgili biseylerde soylersiniz :)

53cc

53cc

Üye
Maclaw.pl veya illusion takip etmenizi tavsiye ederim. 4.4.2 macjaw custom rom kullanıyorum. Neredeyse officialle yakın

yoran09

Üye
    Konu Sahibi
Maclaw.pl veya illusion takip etmenizi tavsiye ederim. 4.4.2 macjaw custom rom kullanıyorum. Neredeyse officialle yakın
Link verirsen iyi olur + sahsi gorusun hangisi ?

yavuz14

yavuz14

Üye
bu adresten güncel romu bulabilirsin. Romu bulmak için S3 Mini menüsüne tıkla ordan Cyanogenmod ordan Android 4.4 kitkat tıkla indir. Ondan sonra Tekrar downloads menüsüne gel s3 mini menüsünü tıkla Google Apps gel 4.4 sürümü için indir. Son indireceğin paket için google ürünleri bulunmaktadır. (google play,gmail,youtube,google keep,Haritalar gibi)

Ayırıca Bu konudan dan nasıl yükleyeceğini öğrenebilirsin.

Galaxy S3 Mini i8190 - Android kitkat 4.4.2(cyanogenmod11.0) atma , uygulamalar ve oyunlar.(günçelleme tarihi 20140109)

yoran09

Üye
    Konu Sahibi
bu adresten güncel romu bulabilirsin. Romu bulmak için S3 Mini menüsüne tıkla ordan Cyanogenmod ordan Android 4.4 kitkat tıkla indir. Ondan sonra Tekrar downloads menüsüne gel s3 mini menüsünü tıkla Google Apps gel 4.4 sürümü için indir. Son indireceğin paket için google ürünleri bulunmaktadır. (google play,gmail,youtube,google keep,Haritalar gibi)

Ayırıca Bu konudan dan nasıl yükleyeceğini öğrenebilirsin.

Galaxy S3 Mini i8190 - Android kitkat 4.4.2(cyanogenmod11.0) atma , uygulamalar ve oyunlar.(günçelleme tarihi 20140109)
Sagol dostum ama teli degistirmeyi dusunuyorum gmd alicam o yuzden suan bi isime yaramaz