LG E 612 Optimus L5 Güncel ROM Listesi (15.01.2016)[Son Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
En iyisi stockta kalmaniz ben 4.3'u kurdugumdan beri download modina giremedim zar zor recovery mode a girebildim sakin alpha 1'i kurmayin. stock rom atamiyorum suanda telefona.

alperwan

Üye
En iyisi stockta kalmaniz ben 4.3'u kurdugumdan beri download modina giremedim zar zor recovery mode a girebildim sakin alpha 1'i kurmayin. stock rom atamiyorum suanda telefona.

Recovery modda mod of stock romu yukleyin. Ondan sonra download moda alabilirsiniz

artist2537

artist2537

Üye

cm 10.1 beta 5 mi cıkmış yanlış mı duydum acaba ?

relentless34

Üye
Hocam cm 10.1 flaslayip sonra download moda girin

- - - Eklendi - - -

şöyle bir program da var hocam belki işinizi görür, reboot seçeneklerinde reboot,recovery,bootloader,download gibi seçenekler var bir deneyin derim.

- - - Eklendi - - -

artist2537

artist2537

Üye
Hocam cm 10.1 flaslayip sonra download moda girin

- - - Eklendi - - -

şöyle bir program da var hocam belki işinizi görür, reboot seçeneklerinde reboot,recovery,bootloader,download gibi seçenekler var bir deneyin derim.

- - - Eklendi - - -

sakın şu programı kullanmayın 2 gün önce telefonu bozdum bu prog. yüzündennn

relentless34

Üye
sakın şu programı kullanmayın 2 gün önce telefonu bozdum bu prog. yüzündennn
Ben sadece download moduna girmedigi icin tavsiye ettim, yoksa onlar hassas ayarlar, bilmeden degistirirseniz bozulmasi normaldir :D

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
bu arada konuyu rom bolumune tasidilar gecmis olsun :)

- - - Eklendi - - -

cm 10.1 beta 5 mi cıkmış yanlış mı duydum acaba ?

cikti cikti ama sakin kurmayin kamera iyice gitti baktimdaa iyice gitti 4'te devam. OC kernel cikmis ama kurmayin kamera filam calismiyo.

alperwan

Üye
Cyanogenmodu batirdilar gercekten en iyisi 10 kurmak herseyi oturmus durumda. Cozunurluk sizin icin sorun degilse cm10 kurun pinkflodz kernelde tatlisi olur.

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogenmodu batirdilar gercekten en iyisi 10 kurmak herseyi oturmus durumda. Cozunurluk sizin icin sorun degilse cm10 kurun pinkflodz kernelde tatlisi olur.
unoffical lar pek iyi degil ama bazi telefonlarda baya iyi abimin xperia solaya 4.2 var super yapmislar unofficial yani cyanogenteam in cyanigen daha iyi her hafta yeni buils geliyo

relentless34

Üye
Bu 4.1.2 kerneli kim yaptı :D

artist2537

artist2537

Üye
Ben sadece download moduna girmedigi icin tavsiye ettim, yoksa onlar hassas ayarlar, bilmeden degistirirseniz bozulmasi normaldir :D
aynen çok inceler :D

- - - Eklendi - - -

bu arada konuyu rom bolumune tasidilar gecmis olsun :)

- - - Eklendi - - -

cikti cikti ama sakin kurmayin kamera iyice gitti baktimdaa iyice gitti 4'te devam. OC kernel cikmis ama kurmayin kamera filam calismiyo.
ben 3 kullanıyorum 1 gzh kernel var dıye daha ıyı beta 4 de bende video kaydı çalısmıyordu cunku :)

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Bu 4.1.2 kerneli kim yaptı :D

4pda.ru'dan chacha_ivanov yani ilk l5'e cwm yi getiren adam.

- - - Eklendi - - -

aynen çok inceler :D

- - - Eklendi - - -

ben 3 kullanıyorum 1 gzh kernel var dıye daha ıyı beta 4 de bende video kaydı çalısmıyordu cunku :)

simdi xda ya bakiyorum bissuru kernel filan cikmis kamera icin ek seyler bencd bekleyelim beta 5.1'i onda duzelir...

bu arada 4.3'un kamera sorununa artik elatamiyolar. camera programini hex yontemiyle (O ne ise artik bilmiyorum.) editleyebilirlermis fakat adam yapamiyomus denememis. ondan 4.3'te simdilik kamera yalan oldu.

- - - Eklendi - - -

ana konudan cikardim arkadaslar sadece rom ile ilgili bi konu haline getirdim. ve bazi romlarin yeni surumlerini ekledim. pacman kaldirildi.

relentless34

Üye
4pda.ru'dan chacha_ivanov yani ilk l5'e cwm yi getiren adam.

güzel kernel yapmış cihaz uçuyo valla.ama arada bir ekranın parlaklığı azaltılıyo kendi kendine yavaş yavaş.sonra da parlaklık artıyo kendi kendine :D

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
[/FONT]

güzel kernel yapmış cihaz uçuyo valla.ama arada bir ekranın parlaklığı azaltılıyo kendi kendine yavaş yavaş.sonra da parlaklık artıyo kendi kendine :D

aslinda o sorunlari duzeltirlerde yapmiyolar adam ortaliklarda yok ustelik simdi herkes cm10.1 kullaniyor 10.2 de cikinca ilgiler ona artti bunlara ilgi azaldi biraz.

alperwan

Üye
Ben hala en iyisinin orjinal rom oldugu kanaatindeyim. Hiz konusuda hikaye , ikisi arasinda bariz fark yok , bizim yaptigimiz şahini modifiye etmek ,sadece dışını guzellestiriyoruz :)

relentless34

Üye
aslinda o sorunlari duzeltirlerde yapmiyolar adam ortaliklarda yok ustelik simdi herkes cm10.1 kullaniyor 10.2 de cikinca ilgiler ona artti bunlara ilgi azaldi biraz.
Şu official surum bi ciksa ya.bu arada pinkflozd'un yaptigi kernel calismiyo bosuna denemeyin.

- - - Eklendi - - -

Ben hala en iyisinin orjinal rom oldugu kanaatindeyim. Hiz konusuda hikaye , ikisi arasinda bariz fark yok , bizim yaptigimiz şahini modifiye etmek ,sadece dışını guzellestiriyoruz :)
Android bu, zaten kendisi cihaz üzerinde oynama özgürlüğü veriyo bize.

- - - Eklendi - - -

Bu arada beta 5'te kernel çalışıyo mu?

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
[zQUOTE=relentless34;6408270]Şu official surum bi ciksa ya.bu arada pinkflozd'un yaptigi kernel calismiyo bosuna denemeyin.

- - - Eklendi - - -

Android bu, zaten kendisi cihaz üzerinde oynama özgürlüğü veriyo bize.

- - - Eklendi - - -

Bu arada beta 5'te kernel çalışıyo mu?[/QUOTE]

ozel kerneli var beta 5'te ama denemedim daha. 5.1'i bekleyin derim.

relentless34

Üye
Tamam hocam

- - - Eklendi - - -

bu arada xda'ya baktım ama beta 5 için kernel göremedim ben?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
konu üste alındı takip ve destek olmadığı takdirde tekrardan indirilir bilginize

relentless34

Üye
Yarın ya da pazar günü cm 10.2 alpha 1.5 geliyo arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

ARKADAŞLAR BUNU YAPMANIZDA FAYDA VAR.GPU GÜÇLENİYO BUNU YAPINCA.BEN YAPTIM SORUN YOK RAHATLIKLA KURUN.XDA'DAN ALINTIDIR.

Download link for jb_rel_2.0.3 adreno blobs :

This blobs will works with all jellybean 4.1/4.2 and 4.3 roms ( BÜTÜN JB'LERDE ÇALIŞIR. 4.1/4.2 VE 4.3 ROMLARI)

Make nandroid backup before flashing (NE OLUR NE OLMAZ YEDEK ALIN DEMİŞLER XDA'DA AMA BEN ALMADIM :D SORUN YOK RAHATLIKLA KURUN)

ANTUTU TESTLERİNDE 200 PUAN ARTIŞ OLMUŞ BUNU KURDUKTAN SONRA.OYUNLARDA FARK YARATIR BU. PECANCM YAPMIŞ.(BİZE ROM YAPAN MÜBAREK İNSAN :D)

- - - Eklendi - - -

BU ARADA 4.1.2 KERNEL YÜKLEYİNCE EKRANIN PARLAKLIĞI KENDİLİĞİNDEN AZALIP YÜKSELİYOR.BUNU ÇÖZMEK İÇİN :

Üst Alt