En iyisi stockta kalmaniz ben 4.3'u kurdugumdan beri download modina giremedim zar zor recovery mode a girebildim sakin alpha 1'i kurmayin. stock rom atamiyorum suanda telefona.
En iyisi stockta kalmaniz ben 4.3'u kurdugumdan beri download modina giremedim zar zor recovery mode a girebildim sakin alpha 1'i kurmayin. stock rom atamiyorum suanda telefona.
Hocam cm 10.1 flaslayip sonra download moda girinEn iyisi stockta kalmaniz ben 4.3'u kurdugumdan beri download modina giremedim zar zor recovery mode a girebildim sakin alpha 1'i kurmayin. stock rom atamiyorum suanda telefona.
Hocam cm 10.1 flaslayip sonra download moda girin
- - - Eklendi - - -
şöyle bir program da var hocam belki işinizi görür, reboot seçeneklerinde reboot,recovery,bootloader,download gibi seçenekler var bir deneyin derim.
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben sadece download moduna girmedigi icin tavsiye ettim, yoksa onlar hassas ayarlar, bilmeden degistirirseniz bozulmasi normaldirsakın şu programı kullanmayın 2 gün önce telefonu bozdum bu prog. yüzündennn

cm 10.1 beta 5 mi cıkmış yanlış mı duydum acaba ?
unoffical lar pek iyi degil ama bazi telefonlarda baya iyi abimin xperia solaya 4.2 var super yapmislar unofficial yani cyanogenteam in cyanigen daha iyi her hafta yeni buils geliyoCyanogenmodu batirdilar gercekten en iyisi 10 kurmak herseyi oturmus durumda. Cozunurluk sizin icin sorun degilse cm10 kurun pinkflodz kernelde tatlisi olur.
aynen çok incelerBen sadece download moduna girmedigi icin tavsiye ettim, yoksa onlar hassas ayarlar, bilmeden degistirirseniz bozulmasi normaldir![]()

ben 3 kullanıyorum 1 gzh kernel var dıye daha ıyı beta 4 de bende video kaydı çalısmıyordu cunkubu arada konuyu rom bolumune tasidilar gecmis olsun
- - - Eklendi - - -
cikti cikti ama sakin kurmayin kamera iyice gitti baktimdaa iyice gitti 4'te devam. OC kernel cikmis ama kurmayin kamera filam calismiyo.

Bu 4.1.2 kerneli kim yaptı![]()
aynen çok inceler
- - - Eklendi - - -
ben 3 kullanıyorum 1 gzh kernel var dıye daha ıyı beta 4 de bende video kaydı çalısmıyordu cunku![]()
4pda.ru'dan chacha_ivanov yani ilk l5'e cwm yi getiren adam.

[/FONT]
güzel kernel yapmış cihaz uçuyo valla.ama arada bir ekranın parlaklığı azaltılıyo kendi kendine yavaş yavaş.sonra da parlaklık artıyo kendi kendine![]()
Şu official surum bi ciksa ya.bu arada pinkflozd'un yaptigi kernel calismiyo bosuna denemeyin.aslinda o sorunlari duzeltirlerde yapmiyolar adam ortaliklarda yok ustelik simdi herkes cm10.1 kullaniyor 10.2 de cikinca ilgiler ona artti bunlara ilgi azaldi biraz.
Android bu, zaten kendisi cihaz üzerinde oynama özgürlüğü veriyo bize.Ben hala en iyisinin orjinal rom oldugu kanaatindeyim. Hiz konusuda hikaye , ikisi arasinda bariz fark yok , bizim yaptigimiz şahini modifiye etmek ,sadece dışını guzellestiriyoruz![]()
SORUN YOK RAHATLIKLA KURUN)
)