güncel n-gage yok mu maxicep'de Allah aşkına yardım lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
güncel n-gage yok mu maxicep'de Allah aşkına yardım lütfen..
güncel n-gage kurulumu yapabileceğim bi paylaşım yok mu? Ya da yardım edecek biri? Konular genelde 2008 2009 dan kalma ve olmuyorlar yardım lütfen telefon hackli eski sürüm de yok. Yardım lütfen

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Tamam ben upload etcem biraz bekle ama.

----------Eklendi @ 20:31:56 ---------- Yazıldı @ 20:20:27 ----------

(Şimdiden uyarıyorum.Telefonun "HACKLİ" olması gerek!)
Üsttekini indir.İlk n-gage 1.40 yazanı kur.Sonra 10202b9 klasörünü xplore ile C:\Private klasörüne at.playcommon.mbm'yi de C:\Resource\Apps at.En sonunda n-gage fixes kur.Şimdi teli aç kapat.Hafiza kartında n-gage diye bir klasör oluşacak.Buraya oyunları at.Sonra N-gage uygulamasını aç ve oyunları kur.Şimdi tadını çıkarabilirsin.(Oyunları oynarken open4all yaması kapalı olmalıdır.)

Hasan

Üye
oyunları yüklerlen installserver yaması açık olsun

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
şu an dediklerini yaptım ama telefonun açılacağını hiç sanmıyorum tel telef olacak bence..

----------Eklendi @ 07:51:55 ---------- Yazıldı @ 07:49:21 ----------

yani aç kapa yapacağım inşallah açılır..

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
açıldı menüye games dosyası geldi xplore'da ngage klasöru açıldı ngage uzantılı bi oyun vardı bende adı Bounce-BiNPDA.n-gage adlı oyunu klasörd atıp tıklıyorum 4-5sn donup eski haline geliyor games'a giriyorum preparing installation yazıyor sonra delete falan çıkıyor yes no falan.. No desem de demesem de dosya o klasörden silinmiş oluyor. Oyunları nasıl yüklerim yardım lütfen?

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
open4all kapalı mı

----------Eklendi @ 08:08:25 ---------- Yazıldı @ 08:08:03 ----------

oyun bozuk olabilir

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
ne zaman açık olmalı ne zaman kapalı?

----------Eklendi @ 09:41:52 ---------- Yazıldı @ 09:38:39 ----------

ha bide bak open4all derken ikisini demi kast ediyorsun yoksa install server dahil değil mi?
Ayrıca normal program kurar gibi mi kuruyoruz n.gage uzantılı oyunları?

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
open4all kapalı installserver açık olacak.oyunları da hafıza kartındaki ngage klasörüne kurup ngage'yi açacan oyunlar kendisi kurulacak.Eğer olmuyosa başka oyunlar dene hiçbiri olmuyorsa tele format at ve tekrar uygula anlatımı.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
open4all kapalı installserver açık olacak.oyunları da hafıza kartındaki ngage klasörüne kurup ngage'yi açacan oyunlar kendisi kurulacak.Eğer olmuyosa başka oyunlar dene hiçbiri olmuyorsa tele format at ve tekrar uygula anlatımı.

Oyunları nerden yükleyecez?

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Atıcan işte oyunları ngage klasörüne sonra ngage'yi açcan kendisi kuruyor.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
evet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt