Öneri Güncel gifler sunacak yeni uygulamama isim arıyorum

Konu Sahibi
Güncel gifler sunacak yeni uygulamama isim arıyorum
Arkadaşlar merhaba
Yeni bir uygulama geliştiriyorum. Uygulama online olarak çalışacak ve devamlı güncel bir şekilde komik gifler sunacak. Gifleri beğenebilecek ve böylelikle en beğenilen, en komik giflere ulaşabileceksiniz. Ayrıca gifleri telefonunuza kaydedebilecek ve internet olmadan da bakabileceksiniz. Bu uygulama için isim önerilerinizi alabilir miyim ?

Konu Sahibi
Uygulamanın sadece Türkçe versiyonunu ve ayrıca ingilizce versiyonunu yapmayı düşünüyorum. GifBox ismi ingilizce olacak uygulama için olabilir teşekkürler.

Tepkiler: yunus-emre-6606
Önerdiğim bir ismi bir uygulamada görmek beni çok mutlu edecektir. Kolay gelsin uygulama yaparken

IVI-Elia

Üye
Hareketli Eğlence gibi Bi şey olabilir mi :? Türkçe isim olarak bu geliyor.Onun dışında arkadaşın dediği gibi gifbox olabilir

bsavr

Üye
İnci Sözlük, Donanımhaber'deki swflerden koyarsanız oralarda başlık açıp baya kullanıcı getirebilirim size. bu arada isim olarak Gif Kutusu olabilir

TopGif, BestGifs,All In One Gif (AIOGif),GifCave! olabilir. Devamı gelecek

GifEx, Giflex, Giffer, G.I.F., Gif Inc. Mesela

Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar. Türkçe uygulamada Gif Kutusu, ingilizce uygulamada GifBox'ı beğendim Sizce nasıl olurlar? Ayrıca başka önerilere devam

Tepkiler: yunus-emre-6606