Öneri Güncel gifler sunacak yeni uygulamama isim arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
    Konu Sahibi
Güncel gifler sunacak yeni uygulamama isim arıyorum
Arkadaşlar merhaba
Yeni bir uygulama geliştiriyorum. Uygulama online olarak çalışacak ve devamlı güncel bir şekilde komik gifler sunacak. Gifleri beğenebilecek ve böylelikle en beğenilen, en komik giflere ulaşabileceksiniz. Ayrıca gifleri telefonunuza kaydedebilecek ve internet olmadan da bakabileceksiniz. Bu uygulama için isim önerilerinizi alabilir miyim ?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
GifBox olabilir yada GifBox WP.

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamanın sadece Türkçe versiyonunu ve ayrıca ingilizce versiyonunu yapmayı düşünüyorum. GifBox ismi ingilizce olacak uygulama için olabilir teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Önerdiğim bir ismi bir uygulamada görmek beni çok mutlu edecektir. Kolay gelsin uygulama yaparken:bigstar:

IVI-Elia

Üye
Hareketli Eğlence gibi Bi şey olabilir mi :? Türkçe isim olarak bu geliyor.Onun dışında arkadaşın dediği gibi gifbox olabilir

kursat99

kursat99

Üye
  • Beğen
Tepkiler: IVI-Elia
bsavr

bsavr

Üye
İnci Sözlük, Donanımhaber'deki swflerden koyarsanız oralarda başlık açıp baya kullanıcı getirebilirim size. bu arada isim olarak Gif Kutusu olabilir

kursat99

kursat99

Üye
GifCase mesela...

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
TopGif, BestGifs,All In One Gif (AIOGif),GifCave! olabilir. Devamı gelecek :D

0cengaver0

Üye
Gif dunyasi cokmu ticari olur.

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
GifEx, Giflex, Giffer, G.I.F., Gif Inc. Mesela :D

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar. Türkçe uygulamada Gif Kutusu, ingilizce uygulamada GifBox'ı beğendim :) Sizce nasıl olurlar? Ayrıca başka önerilere devam :)

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
serverfun912

serverfun912

Üye
GİFSCAP

Üst Alt