güncel değildir.

Sponsorlu Bağlantılar

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
güncel değildir.
güncel değildir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emrecetinkaya, frk uzn ve nuh096

frk uzn

frk uzn

Üye
ara sıra oraya basında çince bi hata bide çarpı işareti geliyodu size hiç oldumu ?

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Hayır hiç başıma gelmedi internet bağlantınızdan kaynaklı olabilir.

jojocombo9

Üye
Mavi Butona Basınca Çince İçinde İTUnes Geçen Bir hata Veriyor Ben İtunesi kaldırdım Pcden Öle Vermeye Başladı Birdaha Yükledim hata Düzeldi Pcde İtune olması Gerekiyor

onexey

Üye
Telefonu kapatıp açınca gene uygulamalardan atmaya başlıyor. Kalıcı bir çözüm yok mu?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Bu yöntemin tam çalışması için İtunesinde açık olması gerekiyor. Siz o mavi düğme yani aslına itunes eşleşme düğmesidir o, ona bastığınız zaman eşleşme yapar ve itunes programını kapatır. bu sayede konuyu açan arkadaşımızın da bahsettiği gibi uygulama veya oyundan atmaz.

onexey

Üye
Teşekkür ettim.

KD1907

KD1907

Üye
Teşekkürler...

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Cihazın pcye bağlı olması gerekir ayrıca internet bağlantısıda.

cexlex07

Üye
iyi hoşda iki gün sonra tekrar basmak gerekiyo sürekli böyle devam ediyor

emrecetinkaya

emrecetinkaya

Üye
bana çok lazımdı teşekkürler.

Joker.

Joker.

Üye
Şimdi 25pp yükledik bi şeyler kullanıyoruz filan ama itunese bağlanınca eşleme yapınca oyunlar hata veriyoya bunu yapıp itunese girip eşleme yapabilir miyiz ?

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi 25pp yükledik bi şeyler kullanıyoruz filan ama itunese bağlanınca eşleme yapınca oyunlar hata veriyoya bunu yapıp itunese girip eşleme yapabilir miyiz ?

Önce itunesdan eşleme yapıp daha sonra bu işlemi yapman gerekli.

gokberkbayindir

Üye
Beyler kalıcı bir çözüm yookmu telefonu kapatıp açınca gidermi uygulamalar yav...Beyler yokmu bi cevap veren ya sürekli tekrar tekrar yapmam gerek appstoreden güncelleme yapınca telefonu kapatınca felan

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Beyler kalıcı bir çözüm yookmu telefonu kapatıp açınca gidermi uygulamalar yav...Beyler yokmu bi cevap veren ya sürekli tekrar tekrar yapmam gerek appstoreden güncelleme yapınca telefonu kapatınca felan

Üst Alt