Öneri Gun Club 3: Virtual Weapon Sim oyunu mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Gun Club 3: Virtual Weapon Sim oyunu mağazada
Merhabalar
Gun Club 3 oyununu bileniniz muhtemelen vardır.Gerek ses gerek grafik olsun oldukça başarılı herkese iyi oyunlar
.

LİNK:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: beats

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İndiriyorum sağol

flutewoddy

flutewoddy

Üye
1 gb ram

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Gene hüsran. 512 mb lar üvey evlat muamelesi görmeye devam ediyor:)

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Ali Kurtaran
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Her zamanki gibi 512 ram pas geçildi. Şuna eminim ki benim lumia 520 telefonum bu oyunu kasmadan çalıştırır. Bunun nedni belli kısaca bi para tuzağı 512 ramli teller değilde 1 gb ramlı cihazlar satılsın diye hemde daha pahalı .
Microsoftu da *** lumiayıda ***** 512 rami de ***** bıktırdı artık..

512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
luckysleven

luckysleven

Üye
Bence 512 ler hic uzulmesin bununda kontrolu oburu gibi zor. Adamin ustune getireceksinde ates edeceksin baya zor. Yukledigim gibi sildim bunuda : )

• Beğen

skynet

Üye
Mc4'ü 620'de 2 kere bitirdim sıfır kasmayla :) Bu oyun da çalışır ama işte 512 ler bir kere üvey damgasını yemiş yapacak bir şey yok :D

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Her zamanki gibi 512 ram pas geçildi. Şuna eminim ki benim lumia 520 telefonum bu oyunu kasmadan çalıştırır. Bunun nedni belli kısaca bi para tuzağı 512 ramli teller değilde 1 gb ramlı cihazlar satılsın diye hemde daha pahalı .
Microsoftu da *** lumiayıda ***** 512 rami de ***** bıktırdı artık..

512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi.

Karar verdim bi sonraki telefonum 925 yada 1320 olacak. Bütçemi toplamaya başlıyorum bugünden itibaren:)

Kratof Man

Üye
Karar verdim bi sonraki telefonum 925 yada 1320 olacak. Bütçemi toplamaya başlıyorum bugünden itibaren:)

925 al 1320 de fiyayına göre çok eksik var. Eksikler o fiyatta olmaması gereken eksikler. 925 iyidir...

wp hayranı

Üst Alt