gülümseten hazır cevaplar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
gülümseten hazır cevaplar
Hava Yollarinda yemek servisi zamani. Hostes en ondeki adama kibarca gulumseyerek sordu:
 - Yemek ister misiniz efendim?
 Kendini lokantada zanneden yolcu servis masasina bakti:
 - Seceneklerim neler?
 Hostes yine kibarca gulumseyerek secenekleri sundu:
 - Evet veya hayir.

...................................................................................................

Bir alisveris merkezindeyiz. Yasli bir hanim tavuk reyonunda bir turlu istedigi kadar buyuk bir tavuk bulamayinca, onu izleyen reyon gorevlisine soylendi:
 - Bu tavuklarin daha buyuk olmalari mumkun degil mi?
 Gorevli tonton teyzeye takilmadan edemedi:
 - Mumkun degil teyze, onlar olu.

.......................................................................................................

Kamyon surucusu 'dikkat, alcak kopru' ikaz levhasini fark ettiginde is isten coktan gecmisti. Olanca hiziyla ust kopruye bindirdi ve orada sIkisti  kaldi. Arkasinda kilometrelerce arac kuyrugu olustuktan sonra trafik/kurtarma ekibi nihayet geldi. Kurtarici isine baslarken polis de gozleri sIkismis kamyonda, surucuye yaklasarak soze girmis olmak icin sordu:
 - Kopruye sIkistiniz, he?
 Surucu cani burnunda homurdandi:
 - Yo, kopru tasiyordum, mazotum bitti.

...............................................................................................................

Trafik kurali ihlali yapan kimsenin cikmadigi uzun bir nobetin sonunda polis nihayet asiri hiz yapan bir araci durdurdu. Surucu cami acti. Ruhsat ve ehliyetini uzatti. Polis ceza makbuzunu cebinden cikarirken keyifle gulumsedi.
 - Sizi butun gun bekledim.
 Surucu nasil olsa cezami oyle ya da boyle cekecegim rahatligiyla, ic cekerek cevap verdi.
 - Anliyorum memur bey. Elimden geldigi kadar hizli gelmeye calistim ben de.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:kop::kop::kop:

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
:kop::kop:

tuba.dmn

Üye
:ehe:ehe

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...