güler misin ağlar mısın??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mat-rock_58

mat-rock_58

Üye
    Konu Sahibi
güler misin ağlar mısın??
Çorumda yaşayan genç bi kız telefonundaki tüm numaralara çağrı atar.. Ve çağrı attığı numaralın hiçbirinden karşılık gelmeyince "kimse beni sevmiyo" diyerek intihar eder.. Polisin yaptığı incelemeler sonucunda telefonun numarasının gizli olduğu anlaşılır..

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
:):):):) biliyodum ama sağolasın :)

mihman

mihman

Üye
çok ilginç ya

kaan0

kaan0

Üye
Allah rahmet eylesin...:(:ehe

pisicikk

pisicikk

Üye
hadi yaa :(
keşke listesindekilerden hiç olmazsa birinin numarası gizli aramalara kapalı olsaymış en azından ordan anlardı durumu :S
yazık olmuş... :(

Solamente

Üye
hadi yaa :(
keşke listesindekilerden hiç olmazsa birinin numarası gizli aramalara kapalı olsaymış en azından ordan anlardı durumu :S
yazık olmuş... :(

aynen bende öyle düşündüm kimse seni sevmiyor sapık yaa :ehe
sen ara o zaman hayret bişey :D ekonomik krizdenmi haberin yok millet geyik olsun diye durduk yerde seni neden arasın çok boş laf meraklısıysan git bi sevgili bul kendine :kop:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
İlginç...Yazık olmuş be...

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
E bu rehberde numaraların hiçbiri mi özele kapalı değil benim rehber e bakarım arkadaşı işleteceğim zamanlar olur ama özel kapalı.. Ne diyelim Allah Rahmet eylesin.. Haberi okuyunca, arkadaşım gülünecek birşey yok bence çok üzücü ):

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:(:(

mat-rock_58

mat-rock_58

Üye
    Konu Sahibi
sandığım kadar bu olay üzerinden 2-3 yıl geçmişti yani ozamnlar gizliye kapalı die bişe yoqtu malesef..

Lion's Claw

:(:(

yusfcuk

yusfcuk

Üye
ben acil birşey olurda biri beni özelden arar diye özele kapatmıyorum teli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...