Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güler misin ağlar mısın??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mat-rock_58
Üye
Konu Sahibi
güler misin ağlar mısın??
Çorumda yaşayan genç bi kız telefonundaki tüm numaralara çağrı atar.. Ve çağrı attığı numaralın hiçbirinden karşılık gelmeyince "kimse beni sevmiyo" diyerek intihar eder.. Polisin yaptığı incelemeler sonucunda telefonun numarasının gizli olduğu anlaşılır..
CryDaqqeR
Üye
biliyodum ama sağolasın
mihman
Üye
çok ilginç ya
kaan0
Üye
Allah rahmet eylesin...
pisicikk
Üye
hadi yaa
keşke listesindekilerden hiç olmazsa birinin numarası gizli aramalara kapalı olsaymış en azından ordan anlardı durumu :S
yazık olmuş...
aynen bende öyle düşündüm kimse seni sevmiyor sapık yaa sen ara o zaman hayret bişey ekonomik krizdenmi haberin yok millet geyik olsun diye durduk yerde seni neden arasın çok boş laf meraklısıysan git bi sevgili bul kendine
Nedved
Emekli Yönetici
İlginç...Yazık olmuş be...
Mustafa Dümen
Üye
E bu rehberde numaraların hiçbiri mi özele kapalı değil benim rehber e bakarım arkadaşı işleteceğim zamanlar olur ama özel kapalı.. Ne diyelim Allah Rahmet eylesin.. Haberi okuyunca, arkadaşım gülünecek birşey yok bence çok üzücü ):
-YARINIYOK-
Üye
mat-rock_58
Üye
Konu Sahibi
sandığım kadar bu olay üzerinden 2-3 yıl geçmişti yani ozamnlar gizliye kapalı die bişe yoqtu malesef..
Lion's Claw
yusfcuk
Üye
ben acil birşey olurda biri beni özelden arar diye özele kapatmıyorum teli