Güle güle Nokia güle güle Symbian

4S'in seni çabuk sıkacağına kalıbımı basarım.o 701 in değiştirilebilir arayüzlerini hızını çok arayacaksın

Konu Sahibi
tamam birini daha kurtardık

Eheh

- - - Eklendi - - -

Burada tek kalacam demekki artık bu topraklar sadece benim olack

Kalmassin kalmassin kalir burada birileri

- - - Eklendi - - -

Hayırlısı olsun bakalım

Sagolasin

- - - Eklendi - - -

iOS'u görsen bırakırdın Gerçekten harika.iPhone 4 bile şuan harika.iOS 7 ile ne olur bilmem ama 6.1.3 müthiş!awasome!

Aynen

- - - Eklendi - - -

4S'in seni çabuk sıkacağına kalıbımı basarım.o 701 in değiştirilebilir arayüzlerini hızını çok arayacaksın

Arayuzle pek isim yok orijinal tema kullanirim genelde ama hiz derken 4s yavas degilki 701e gore ben uygulama ve oyun icin gectim 4se memnun kalacagimi dusunuyorum.

LimePie

Üye
bende gidiyorum inşallah eylülde symbiandan galaxy s4 alacağız inşallah

Hayırlı olsun şimdiden,bende kısa bir S3 ile android deneyimi yaşadıktan sonra tekrar N8 e geri döndüm ama pek yakında bir lumia ya kesin geçiş yapacam inşallah.

Konu Sahibi
symbianı eninde sonunda herkes bırakacak ama herkes nokiayı bırakmaz(benim gibi) nokia son verilere göre satış rakamlarını acayip bir şekilde arttırmış yavaş ayvaş geri dönüyo bu arada herkesin bi hayali vardırya bi gün çok param olursa giderim nokiadan symbianı satın alırım kullanıcıların isteğine göre düzenler piyasaya sürerim

Konu Sahibi

Bende tam birakmis sayilmam 701i anneme vericem 5800 hala kenarda

Anil-D

Üye
ben iphone 5 alıcam

Anil-D

Üye
saol darısı sizin bşnza

magnumxx

Üye
biz 701 devam aylık 29 tl ödeyerekten almıştım gazoz parası yani vodafonedan 4 ay sonrag bitiyor 1200-1300 tl fiyat üzerinden aynı ödeme mantığıyla s4 alıcam iphone 5 değilde birde aklımda 4s var.. bu arada hem yeni telefonunuz hemde symbian dan kurtulduğunuz için hayırlı olsun )

Konu Sahibi

Sagolun