Güldüren Fıkra

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DaRKoRaNGe

Üye
    Konu Sahibi
Güldüren Fıkra
<span style="color:#FF0000">Bir gün 75 yasinda bir ihtiyar sperm testi yaptirmak için doktora gider Doktor adama bir kavanoz verir ve:
- Bunu doldurup yarin bana getirin der </span>

<span style="color:#3366FF">Ertesi gün ihtiyar kavanozu getirip doktora verir Doktor kavanoza bakar ve bos oldugunu görür ve sebebini sorar Ihtiyar anlatmaya baslar: </span>

-<span style="color:#FF0000"> Doktor bey, dün gece sag elimle denedim olmadi, sol elimle denedim gene olmadi Karimi çagirdim, o da sag ve sol elleriyle denedi, agziyla denedi önce disini çikararak sonra disini takarak denedi gene olmadi</span>

<span style="color:#3366FF">Baktik olacak gibi degil komsunun karisini çagirdik o da iki elini ve agzini denedi gene olmadi, deyince doktor kendini tutamamis:</span>

<span style="color:#FF0000">- Naaptiniz, komsunun karisini da mi çagirdiniz?? diye sormus Ihtiyar yanitlamis: </span>

<span style="color:#3333FF">- Napalim, açamadik su lanet kavanozu bir türlü açamadık</span>

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

SALVADORE

SALVADORE

Üye

crows

crows

Üye

madhead

madhead

Üye
hehehe... komikti...

perfectlover

Üye
<div class='quotetop'>(hyz53 &#064; Apr 19 2006, 04&#58;21 PM) [post=319421]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hehehe... komikti...
[/b][/quote]
Evet, biraz müstehcen olmakla birlikte.

seyfofen

seyfofen

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...