Güiza'nın Fener'de beğendiği 3 isim!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Güiza'nın Fener'de beğendiği 3 isim!
Fenerbahçe'ye resmi imzayı atan Daniel Güiza, törenin ardından şu çarpıcı açıklamaları yaptı...
Fenerbahçe'nin yeni transferi Daniel Gonzalez Güiza, Fenerbahçe'yi hem Türkiye'de, hem de Avrupa'da şampiyon yapmak istediğini söyledi.

Güiza, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen imza töreninin ardından FB TV'de canlı yayınlanan ''Gündem'' programına katıldı.

''Fenerbahçe, kulübü ve taraftarlarıyla inanılmaz derecede mükemmel. Umarım hep beraber Fenerbahçe'yi iyi yerlere taşırız'' diyen İspanyol futbolcu, sarı-lacivertli kulübü tercih etmesinin sebebini ise ''Futbolcunun gelebileceği en yüksek noktalardayım. Kısmetimde bu vardı. Başka yere gidemezdim'' sözleriyle açıkladı.

Güiza, Fenerbahçe'deki hedefleri konusunda da ''Fenerbahçe'yi hem burada, hem de Avrupa'da şampiyon yapmak istiyorum. Burada da gol kralı olmak istiyorum. Amaçlarımdan bir tanesi, burada da en az 27 gol atmak. Bunu daha ileriye taşımak için çalışacağım ve okçu olarak adımı yazdıracağım'' diye konuştu.

OKÇU İŞARETİ
Gol attıktan sonra yaptığı okçu işaretinin ne anlam taşıdığı sorulduğunda ise Güiza, ''İdolüm olan bir futbolcu vardı. Bu hareket onun yaptığı bir hareketti. Bu hareketi, onun anısı için yapıyorum'' dedi.

FENERBAHÇE'DE ÜÇ İSMİ SAYDI
Şampiyonlar Ligi'ni kazanmanın kendisine, Avrupa şampiyonluğunu kazanmak kadar heyecan vereceğini belirten Güiza, Fenerbahçe'nin Sevilla ile yaptığı maçları izlediğini belirterek, ''Uğur ve Alex çok iyi futbolculardı. Roberto Carlos'u zaten biliyoruz. Kendisi burada bana çok yardımcı olacak'' diye konuştu.

''DEFANSI BÖLMEYE ÇALIŞIRIM''
Futbol stilini ''Her zaman için defansa yakın oynarım ve onları bölmeye çalışırım'' şeklinde tarif eden Güiza, 14 numaralı formayı 7 yıldır sırtında taşıdığını ifade ederek, ''Geçen yıl 27 gol attığımda da bu numara üzerimdeydi'' dedi.

Güiza, İspanya Milli Takımı ile birlikte yaşadığı Avrupa şampiyonluğunun inanılmaz olduğunu kaydederek, bununla gurur duyduklarını ve sevincini içlerinde yaşadıklarını söyledi.

Hobilerinin basketbol, arkadaşları ve ailesiyle vakit geçirmek olduğunu söyleyen Güiza, taraftarlara da oynayacağı oyunun tadını çıkarmaları mesajını verdi.

FB TV'deki yayının ardından stat içindeki Fenerium mağazasını gezen Güiza, bugün Fenerbahçe'nin Avusturya kampına katılacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt