Güiza: Tek amacım katkı sağlamak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Güiza: Tek amacım katkı sağlamak
Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza, uzun bir sakatlık döneminden sonra tekrar oynamaya başladığını belirterek, “Şu anda tek amacım şampiyonluk yolunda takıma her türlü katkıyı sağlamak” dedi.
Güiza, Fenerbahçe Kulübü'nün aylık resmi dergisinin mayıs sayısına yaptığı açıklamada, tüm futbol hayatındaki en zor ve kötü günleri son bir yılda geçirdiğini vurgulayarak, “Geçtiğimiz sezon son maçta akıl almaz bir şekilde kaybettiğimiz şampiyonluk hepimizi çok sarsmıştı. Ayrıca topuğumdaki sakatlık nedeniyle İspanya Milli Takımı'nın şampiyon olduğu Dünya Kupası'nda görev alamadım” diye konuştu.

Geçirdiği sakatlığı yaşamayanların kolay kolay anlayamayacağını kaydeden İspanyol futbolcu, şöyle devam etti:

“Topuk bölgesindeki bir sakatlık, gerçekten iyileşmesi çok uzun süren ve sancılı bir sakatlıktır. Bir futbolcuya büyük sıkıntılar verir. Ameliyattan önce de sonra da çok ağrılar çektim, sıkıntılar yaşadım. Bu süre içinde çok istememe rağmen maalesef Fenerbahçe'ye destek olamadım. Şimdi sakatlıktan kurtuldum. Ama tabii uzun süreli bu tip bir sakatlık ve takımdan ayrı kalmam nedeniyle maç eksiğim var. Kulüpte hiç kimseyle bir sorunum yok. Şu anda tek amacım şampiyonluk yolunda takıma her türlü katkıyı sağlamak. Kafamda bundan başka bir şey yok ve başka hiçbir şey düşünmüyorum.”

BUCASPOR MAÇINDA ATTIĞI GOL

Bucaspor maçında oyuna girdikten 1 dakika sonra attığı golle ilgili de açıklamalar yapan Güiza, “Benim için sihirli bir andı” dedi.

Oyuna girmeden önce teknik direktörü Aykut Kocaman'ın takım içindeki mevkilerle ilgili bir şeyler söylediğini aktaran Güiza, “Bunları arkadaşlarıma aktardım ve yerime geçtim. Oyun başladıktan hemen sonra Semih'ten çok güzel, uzun, aşırtma bir pas geldi. Kalecinin de öne çıkmasından yararlanıp top yere değmeden dokundum ve gol oldu. Dedim ya benim için sihirli bir andı. O anda son bir yılda yaşadığım sıkıntılar aklıma geldi. Taraftarımıza koşup, 'Beni affedin, elimde olmayan şeylerden dolayı sizin beklentilerinizi cevap veremedim' demek istedim ve gözlerimden bir kaç damla yaş geldi. Gerçekten olağanüstü bir andı. Sanırım o gözyaşları benim açımdan her şeyi anlattı” ifadelerini kullandı.

Bucaspor galibiyetinin şampiyonluk yolunda ne kadar önemli olduğunun tartışılmaz olduğunu kaydeden Güiza, “Eğer o maçtan başka bir sonuç çıksaydı, puan olarak değilse bile moral olarak lige havlu atardık. Ama maç oraya kadar geldikten sonra, ben olmasam takımdan başka biri o golü zaten atacaktı. Sonuç 3-3 olduktan sonra o stattan galibiyetle ayrılacağımız belli olmuştu. Yani benim için çok önemli, takım için beklenen bir goldü” şeklinde konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
Cevap
29
Görüntüleme
729
gonyalı
Cevap
0
Görüntüleme
518
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
207
DiaBLoS


Üst Alt