Guiza değil Almeida!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Guiza değil Almeida!

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Gençlerbirliği deplasmanında ter döken ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Beşiktaş'ta herkes Portekizli forvet Hugo Almeida'nın kaçırdığı gollere yanıyor. Maç boyunca pozisyona girmekte zorlanan Beşiktaş 68 ile 72. dakikalar arasında Almeida ile 3 kez gole çok yaklaştı. Fakat Almeida'nın bu pozisyonlardaki performansı akıllara Fenerbahçe'nin eski İspanyol futbolcusu Güiza'yı getirdi.
PORTEKİZLİ ZOR OLANI YAPTI!
Özellikle 68. dakikada Almeida'nın kaçırdığı bir gol var ki, o topu nasıl gol çizgisinden içeri sokamadağına kendisi bile şaşırıp kaldı. Portekizli futbolcu, altıpasın içinde kaleye 2 metre mesafeden bomboş durumda topu yandan auta gönderdi. Hugo Almeida, kendi hatasıyla bomboş durumda topun biraz arkasında kaldığı için topu kale yerine kalecinin solundan auta gönderdi. Portekizli forvet daha sonra kaleci ile karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda topu yine auta gördermeyi başardı! Aynı Almeida, yine çok yakın bir mesafeden topu kafayla direğe nişanladı.

TARAFTAR KAHROLDU
Maçın ardından Beşiktaşlı taraftarların sanal alemde hedefinde Almeida vardı. Süper Lig'de şu anada kadar 9 golü bulunan Portekizli'nin yaptığı beceriksizlikler taraftarların tepkisini çekti...
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bravo Almedia böyle devam et . :ehe
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
solak bi forvet ve toplar sağ ayağına geldi. şanssızlık
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
473
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
394
DiaBLoS


Üst Alt