Güiza attı ama... 1-1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Güiza attı ama... 1-1
Güiza attı ama... 1-1
Fenerbahçe, Avusturya kampında oynadığı son hazırlık maçında, yıldız transferi Güiza'nın ilk kez forma giyip gol attığı karşılaşmada, Çek ekibi Ceske Budejovice ile 1-1 berabere kaldı.
19.7.2008



Avusturya’da yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe, kampta oynadığı son hazırlık maçında Çek Cumhuriyeti takımlarından Ceske Budejovice ile 1-1 berabere kaldı.

Kufstein Stadı’nda oynanan hazırlık maçına Fenerbahçe, Volkan, Önder, Yasin, Can, Gürhan, Burak, Maldonado, Ali Bilgin, Kezman (Dk. 62 Semih), İlhan, Guiza ilk 11’iyle çıktı. Sarı-lacivertli takımın yeni transferi Guiza, 9. dakikada attığı golle Fenerbahçe’yi 1-0 öne geçirdi. Çek ekibi, 45. dakikada Sedlacek’in golüyle 1-1’lik eşitliği yakaladı.

Bu arada maçı izleyen taraftarlar, mücadele bitmeden sahaya inince hakem Cemil El, karşılaşmayı 3 dakika önce bitirmek zorunda kaldı.

'Güiza elinden geleni yaptı'
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, hazırlık karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, yeni transfer Daniel Guiza’nın elinden geleni yaptığını söyledi. Aragones, "Benim için her oyuncu ilk 11’de oynayacak kadar değerlidir. Ben oyuncularımın arasında yedek veya as gibi bir ayrım yapmıyorum" dedi.
Karşılaşmanın ardından kamp yaptıkları Kitzbühael kasabasına dönen Fenerbahçe kafilesi, 20 Temmuz Pazar günü karayolu ile Münih’e geçecek ve akşam saatlerinde de havayoluyla Türkiye’ye dönecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
236
Eren Değerli
DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
371
vedat1966


Üst Alt