Güiza Aragones için neler söyledi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Güiza Aragones için neler söyledi?
Fenerbahçe'nin bomba transferi Daniel Güiza, İspanya Milli Takımı'ndan da hocası olan Aragones için şunları söyledi...
Daniel Gonzalez Güiza, daha önce İspanyol Milli Takımı'nda birlikte çalıştığı Luis Aragones'in iş disiplini ve çalışma prensipleri hakkında bilgiler verdi.

Aragones'in şu an için takımı tanıma sürecinde olduğunu, her oyuncuyu tek tek analiz ettiğini söyleyen Güiza, İspanyol teknik adamın daha sonra her oyuncu için ayrı antrenman programları uygulayabileceğini söyledi.

Takıma yeni katıldığını, sıcak ve güzel bir havayla karşılandığını belirten Güiza, ancak uyum için yine de biraz zamana ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Takımla çıktığı ilk antrenmanda bir birinden güzel goller atarak dikkatleri üzerine çeken yeni transferimiz Daniel Gonzalez Güiza, antrenman sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Luis Aragones'in çalışma sistemi hakkında bilgiler veren Güiza, "Luis, şu an için takımı tanıyor ve oyuncuları tek tek analiz ediyor. Sanırım, daha sonra onların her biri için ayrı ayrı antrenman programları uygulayacak. Luis, disiplini ve çalışmayı çok sever. İş zamanı iş yapılmasını ister. Herkesin, tüm takımın birlikte hareket etmesini ister. Kopukluğa asla tahammül edemez. Her zaman için her oyuncudan daha enerjik ve daha dinamiktir. Ama tüm oyuncular, onun yaptırdığı antrenmanlardan keyif alır" dedi.

Takım içindeki ilk izlenimlerini de aktaran Daniel Güiza, "Ben takıma yeni katıldım. Burada çok sıcak ve güzel bir havayla karşılandım. Ancak yine de uyum için biraz zamana ihtiyacım var" diye konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt