Guççük telefon panasonic gd55

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mahoni41

Üye
    Konu Sahibi
Guççük telefon panasonic gd55
guççük telefon :)))) panasonic gd55 kullanan veya kullanmayan evde bir kenarda kaderini bekleyen bu cep telefonundan var ise uygun bir fiyat ile almayı düşünüyorum arkadaşlar cevaplarınınz için şimdiden teşekkürler...

kerem287

kerem287

Üye
zor bulursun onlar tarih oldu ama inşaAllah çıkar

mahoni41

Üye
    Konu Sahibi
kardeş tarihi yaşatmak hoşuma gidiyor :)) elimde bir adet mevcut onu canlandırmak istiyorum

static

static

Üye
onu bulman imkansız çünkü e_mail numarasından dolayı kapandı hepsı tarih oldu... ama hoş tel;)

mahoni41

Üye
    Konu Sahibi
elimdeki arızalıyıda sattım ama bulursam temizinden kaçırmam :) bu kadar ciddiyim insanın avuç içinde bir telefonla konuşması çok hoş arızalı olanı antensiz yapmıştım daha bi küçük olmuştu ehehe :)

milivam47

Üye
bende 4 tane var 3 ü antensiz biri antenli de satmayı pek düşünmüyorum güzel gercekten:) zekimiz aynı n95 var ama bu ufaklıkları daha çok seviom :) inş bulursun

mahoni41

Üye
    Konu Sahibi
bulacağıma inanıyorum arkadaşım geçenlerde BİT pazarında rastlamıştım alırım deyip gezindim bir daha uğradığımda satılmıştı :( üzüldüm ama inatla bulacağım diyorum bende senin gibi antensiz yapmıştım hatta çok güze olmuştu çakmak cebinde bir başka oluyordu .......

casper3333

Üye
arkadaslar bende var cook temiz saglam almak isteyen varsa bı fıyat belırlesın satabılırım ilk aldıgından berı annem kullanıyo oda nasıl bı yere gıderken yanına alırdı gerıye kalan zamamlarda tv nın ustunde dururdu almak isteyen varsa bı fıyat belırlesın msn adressımı verırım...

zxzxzxzxz

Üye
sondurum nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...