Güç tasarrufunun işlevi hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Güç tasarrufunun işlevi hakkında
bu mod tamam parlaklığı falan kısıyor ama işlemci kullanımı azaltıp herhangi bir performans tasarrufu yapıyor mudur androidlerdki gibi sanki normal modda biraz daha hızlı oluyor telefon?:hmmm

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Güç tasarruf moduna aldığımda,herhangi bir yavaşlık sezmedim.İnternette de gezdim.Mağazadan bir şeyler de indirdim.Yüksek görüntü kaliteli videolarda izledim.Normalde nasılsa,güç tasarrufunda da öyleydi.

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
Güç tasarrufu
Ekran Parlaklıgı Düşürüyor
Varsa 3G Baglantısını 2G Çevirir
Telefonun Titreşim Özelligini Kapatır

kemiksesi

kemiksesi

Üye
ayrıca ram ve işlemci kullanımini kısıtlar haliyle telefon performansı azalır

akinorta

Üye
Wifi performansının da azaldığını gördüm. Mesela telefon wlan b/g/n protokollerini destekliyorsa n protokolünü kapatıp tasarruf sağlanabilir. Cpu kullanımı ile ilgili bir bilgim ya da fark ettiğim bir durum olmadı. Telefonun bağlantı modundan 3g yi yapatıyor ayrıca. İ

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
sanırım işlemciyle bi alakası yok :)

- - - Eklendi - - -

müzik dinlerken telefon internette çok kasıyo ceset gibi çalışıyo bi tek benim mi böyle zamanında net yanıt alamamıştım

ewacash

Üye
sanırım işlemciyle bi alakası yok :)

- - - Eklendi - - -

müzik dinlerken telefon internette çok kasıyo ceset gibi çalışıyo bi tek benim mi böyle zamanında net yanıt alamamıştım

Müzik güç tasarrufu facebook browser tweetian opera mesajlar whatsapp açık kasma yok bende :)

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
annaya dönüyorum hafıza kartından olabilir benim o kasma

fatih54102

fatih54102

Üye
Güç tasarrufunu bilmiyorum ancak batarya zayıf uyarısı geldikten sonra telefon güç tasarrufunu açsanız da kapatsanız da voltajı ciddi şekilde düşürüyor bu sayede çok daha fazla batarya ömrü oluyor. Buradan mod yapımcılarına söyleyelim eğer batarya dolu olduğu halde batarya zayıf gibi gösteren mod yapılırsa batarya ömrü çok daha fazla artar.

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Güç tasarrufunu bilmiyorum ancak batarya zayıf uyarısı geldikten sonra telefon güç tasarrufunu açsanız da kapatsanız da voltajı ciddi şekilde düşürüyor bu sayede çok daha fazla batarya ömrü oluyor. Buradan mod yapımcılarına söyleyelim eğer batarya dolu olduğu halde batarya zayıf gibi gösteren mod yapılırsa batarya ömrü çok daha fazla artar.

batarya zayıfken bilmiyorum da şarj azaldıkça voltay düşmeye başlıyor zaten %7 diyor şimdi gerçi doğru göstermiyor da 3.65volt diyor batarya zayıfken de bu civarlaerda zaten

fatih54102

fatih54102

Üye
batarya zayıfken bilmiyorum da şarj azaldıkça voltay düşmeye başlıyor zaten %7 diyor şimdi gerçi doğru göstermiyor da 3.65volt diyor batarya zayıfken de bu civarlaerda zaten
Batarya zayıfken bende 4.1 den 3.5 e düşüyor.
Batarya zayıf uyarısı vermesse hep 4.0~ .

Takipçi Satın Al

Üst Alt