Güç Tasarrufu

Sponsorlu Bağlantılar

fk555897

fk555897

Üye
    Konu Sahibi
Güç Tasarrufu
Arkadaşlar merhaba. Ben iOS 7.1 kullanıyorum. Android'de Güç Tasarruf Modu var. Acaba bizde de böyle bir özellik var mı? Çok işime yarayacak. Performans önemli değil sonra yine eski haline dönsün yeter.
Bir de arkadaşlar şarjın daha uzun süre dayanması için tavsiyeler verir misiniz?Arkadaşlar bilen yok mu?

frk uzn

frk uzn

Üye
Guc tassarufunu bilmiyorm ama sarjin iyi gitmesi icin tavsiyem internet kullaniyosan 3g yi kapatman ekrani hafif kisman bazi uygulamalarin konum servis kullanimini ve internet kullanimini kapatman arka planda uygulama yennileme menusunden bak oraya gereksiz olani kapat etki edicektie

0MG90

0MG90

Üye
Ekran parlaklığını az düşürsen bile yeter. BatteryDoctor uygulamasını öneririm.

fk555897

fk555897

Üye
    Konu Sahibi
Saolun arkadaşlar dediklerinizi yaptım ama bir işe yaramadı. Keşke iOS 7'ye geçmeseydim.

0MG90

0MG90

Üye
Bence kötü değil benim iPad de uzun gidiyor baya

kerem.krmoglu

kerem.krmoglu

Üye
böyle bir konuda forumda mevcut istersen bakabilirsin daha çok yardımcı olur :)

fk555897

fk555897

Üye
    Konu Sahibi
Bence kötü değil benim iPad de uzun gidiyor baya
iPad 2 kullandığımda 8-9 saat idare ettiğini hatırlıyorum ama telefonda sürekli eksiliyor. Note 2'de daha uzun süre kullanabiliyorum. Ayrıca benim söylediğim şey iOS 6'nın şarjının daha uzun süre gittiği.

0MG90

0MG90

Üye
iPad 2 kullandığımda 8-9 saat idare ettiğini hatırlıyorum ama telefonda sürekli eksiliyor. Note 2'de daha uzun süre kullanabiliyorum. Ayrıca benim söylediğim şey iOS 6'nın şarjının daha uzun süre gittiği.
Bence de iOS 6 daha iyiydi görsel açıdan bile. Pişmanım biraz 7 ye güncelledim diye

• Beğen
Tepkiler: fk555897
Takipçi Satın Al

Üst Alt