Güç tasarruf modu ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
Güç tasarruf modu ile ilgili
bir sitede one x+ hakkında yazıyı okurken şurdaki olay bizim telefonlarda bir program yoluyla olur mu diye düşündüm var mı böyle bir program?
yazı şu:One X+'ın özel güç tasarruf modunun çok işe yaradığını da söyleyelim. Bu modda telefon işlemci hızını 1.3 GHz'e düşürüyor ve bağlantıları, kullanılmadıkları zamanlarda kapatıyor. Tabi bu durum, pil ömrünün daha da uzamasını sağlayabiliyor.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
güzelmiş

mokartes41

Üye
S2 dede aynı performansı sağlarmı acaba

PriZm

PriZm

Üye
Çekirdeği kapatmak için SiyahKernel'de bir ayar vardı sanırım

ayrıca otomatik cpu hızı ayarlaması her android telefonda var :) yani telefon sürekli olarak max cpu değerinde çalışmıyor :)

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
ben s2 kullaniyorum 2000mah orjinal pil var.belki olur benim
peki böyle bir ayarlama var telefonlarda neden yeni bir özellik gibiymis gibi yaziyorlar

PriZm

PriZm

Üye
Bilmeyenler herzaman öyle yazar :)

Send With My Legend Galaxy S

Türe

Türe

Üye
ben s2 kullaniyorum 2000mah orjinal pil var.belki olur benim
peki böyle bir ayarlama var telefonlarda neden yeni bir özellik gibiymis gibi yaziyorlar

2000 orjinal mi :hmmm Peki pil ömrü nasıl ?

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
evet orjinal alırken yanında arka kapak çıktı kutudan malum biraz kalın pil,pil ömrü şöyle her şey açık olursa 1,5 gün minimum kullanırsam 2 gün yinede az

Türe

Türe

Üye
evet orjinal alırken yanında arka kapak çıktı kutudan malum biraz kalın pil,pil ömrü şöyle her şey açık olursa 1,5 gün minimum kullanırsam 2 gün yinede az

Baya da iyiymiş ha :hmmm Ben gün sonunda %50 ye getiriyorum ama ertesi güne sağlam olması için oyun oynayıp bitirip şarja takıyorum

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
orjinal kendi pilide cebimde geziyor yedek olarak

- - - Eklendi - - -

daha önce bataryalı kılıflardan alacaktım vazgectim telefon büyük zaten onuda takınca daha uzayacak

Türe

Türe

Üye
orjinal kendi pilide cebimde geziyor yedek olarak

- - - Eklendi - - -

daha önce bataryalı kılıflardan alacaktım vazgectim telefon büyük zaten onuda takınca daha uzayacak

hem de ağırlaşırdı iyi düşünmüşsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt