Güç kullanırken titreme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

oznkrts

oznkrts

Üye
    Konu Sahibi
Güç kullanırken titreme sorunu
Mrb arkdslar benim titreme sorunum var ama tam olarak ne zaman cıktıgını bilmesemde cok uzun zamandır var oldugunun farkındayım Mesela ağır bişeyi kaldırırken,kaslarımı sıkarken titriyo kaslarım.Bilek güreşi yapıyorum titriyor.şınav çekerken titriyor. Yani genelde kollarım olsada sınav çekerken bütün vucudumun yitredigini hissediyorum ve güçsüz biri olmadıgımı bildigim halde kendimi güçsüz ve halsiz hissediyorum henuz bi doktara gitmedim ama en yakın zamanda gidicem konu hakkında bilgili olanların en azından hastalıgın ne oldugunu paylaşmalarını istiyorum simdiden tesekkurler

By_Casparov

By_Casparov

Üye
1-2 ay fitness a git bişeyin kalmaz..
kaslarla alakalı bişey korkma.

Invoke

Invoke

Üye
Genel bir test yaptır hastanede, vitamin eksikliğinden vs. olabilir.

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
Invoke

Invoke

Üye
en fazla b vit. eksikliği çıkar dedi dersin :D

Belli olmaz. :DBu arada bilgili olanlar hastalığın ne olduğunu paylaşsın demişsin ama şu verdiğin bilgi ile karşında prof. olsa net teşhis koyamaz. @oznkrts Sadece tahmin yürütür, biz de sadece tahmin yürütebiliriz. Bir hastaneye gidip genel bir muayene olmakta fayda var.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
@-qarapapaq- arkadaşımız doğru söylüyor, muayene olmanda fayda var.

oznkrts

oznkrts

Üye
    Konu Sahibi
Evet muayene olucam sadece benimle aynı sıkıntıyı yasayıp atlatmış olanların fikirlerini almak istedim daha önce hastaneye gittigimde bir sürü test yapılıp bi sorun bulamadılar

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Evet muayene olucam sadece benimle aynı sıkıntıyı yasayıp atlatmış olanların fikirlerini almak istedim daha önce hastaneye gittigimde bir sürü test yapılıp bi sorun bulamadılar
b vit. oranına baktır. çabuk yorulma ellerin içinin terlemesi kaslarda titreme bunlar B vitamini eksikliği yüzünden olur.. Acil Tıp Teknisyeniyim bilgimiz olacak :D

oznkrts

oznkrts

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun :P

Üst Alt