Güç Kaynağı Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gs_dogan

gs_dogan

Üye
    Konu Sahibi
Güç Kaynağı Önerisi
arkadaşlar yeni güç kaynağı almayı düşünüyorum ucuz bişeyy :aha: everets mi almalıyım sizce verdiğim paraya değermi :aha:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Kesintisiz güç kaynağı mı Power Supply mi ?

gs_dogan

gs_dogan

Üye
    Konu Sahibi
Power Supply kardeşim unutmşum yazmayı :)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Donanım özelliklerini ve güç tüketim miktarlarını yazmamışsın ama 400-500 W arası yeterli olur diye düşünüyorum.Everest alabilirsin ama eğer bütçen yetiyorsa Thermaltake al derim.

kralxxx

kralxxx

Üye
Dayanıklılık ve uygun fiyat yani Everest derim:oke:

gs_dogan

gs_dogan

Üye
    Konu Sahibi
bu gidişle everest alıcam galiba :oke:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Everest al iyidir

arapsado85

Üye
Sana bir örnek resim göstereyim kardeşim öyle daha iyi anlarsın.
Yuvarlak içine aldığım yerler bir power supply için önemsenmesi gereken değerlerdir.
Bu amper değerleri (A ile gösterlien) ne kadar yüksek ve birbirine eşit olursa donanımlarının ömrü içinde iyi bir power supply olur.Tabi senin sistemin ney acaba? Özellikle cpu ve ekran kartının harcadığı enerji değeri (watt) ne olduğunu söylersen sana daha çok yardımcı olurum ama benim tavsiyem iyi bir power supply istiyorsan Xilence'nin veya High Power'in 600 Watt olan modellerini gözden geçirmen hem fiyat hemde performans açısından iyi bir seçim olur.

gs_dogan

gs_dogan

Üye
    Konu Sahibi
sao kardeşim ;D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
everest alda gör bakalım 2 haftada bolzulsun power bilgisayarın en önemli parclarından birisidir.Almısken dogru düzgün güzel bir marka al.Xilence 600 w lik lar var onlra bak derim.Ucuz ve iyi markadır.Pahalı gelirse 500-550 w lik ürünlerine bak.Everest alma gibi bi hataya düsme sakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt