Guardiola: "Alves'in yeri doldurulamaz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Guardiola: "Alves'in yeri doldurulamaz"
Pep Guardiola, Barcelona'nın Betis'le 2-2 berabere kaldığı maç sonrası, Dani Alves'in yeri doldurulamaz bir oyuncu olduğunu söyledi.

Sağ bek oyuncusu, ikinci yarının başında Jefferson Montero'ya yaptığı hamleyle oyun dışı kaldıktan sonra, takımı sezonun son maçında sürpriz bir mağlubiyetten kurtaran isim attığı son dakika golüyle Seydou Keita olmuştu.

Buna rağmen Guardiola, Alves'in dünya çapında bir yıldız olduğunu öne sürerek, Barcelona için onun yerini doldurmanın çok zor olduğunu söyledi. Guardiola maçtan sonra yaptığı açıklamada, "İlk yarı çok iyi oynadık. Ancak ikinci yarının başında kontrolümüzü kaybettik. Alves'in atılması bizim için yeni bir maçın başlangıcı oldu. Alves2in takımdan ayrılmasına yönelik söylentiler hakkında ise bir fikrim yok. Fakat bana göre o, Barcelona için yeri doldurulamaz bir oyuncu." dedi.

Yokluğunun La Liga'da ne derece hissedileceği ve gelecek planlarının ne olduğu üzerine bir soru sorulan Guardiola, "La Liga benden önce de vardı, benden sonra da var olacak. Ne yapacağım hakkında bir fikrim yok, buna cevap veremeyeceğim." şeklinde konuştu.

Guardiola, takımla son maçına 25 Mayıs'ta Athletic Bilbao'ya karşı oynanacak Kral Kuapsı finalinde çıkacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt