Çeşitli ***GTA V Tepkisizlik Çözümü Videolu Anlatım***

Sponsorlu Bağlantılar

mc1137

Üye
    Konu Sahibi
***GTA V Tepkisizlik Çözümü Videolu Anlatım***
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Beğenirseniz beğene ve abone ol a tıklayın...

Umarım yardımcı olabilmişimdir...
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tepkisizlik Derken?

mc1137

Üye
    Konu Sahibi
GTA V AÇILMAM AHMET USTAOĞLU GTA V VARMI SENDE

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Herkeze iiyi FORUMLAR
bende şöyle bir sorun var videoyu izleyin :
bi zahmet
00.00 benim oynadığım 2.58 kadar
GÖREV Sorunlu
0 da ise Başka birinin oynadığı 06.03 son
Ben şimdi ne yapmalı
nasıl düzelir...

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Herkeze iiyi FORUMLAR
bende şöyle bir sorun var videoyu izleyin :
bi zahmet
00.00 benim oynadığım 2.58 kadar
GÖREV Sorunlu
0 da ise Başka birinin oynadığı 06.03 son
Ben şimdi ne yapmalı
nasıl düzelir...
Reloaded ***** Kullan 3DM SIkıntılı

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
link atmaa sansın varsa bi zahmet paylasırsan sevinirim :)
Valla Ben Başka Bir Siteden Partlı İndirdim Torrent Var Ama Onu Denemedim Partlı İndirdiğimi 3 4 PCde Denedim Atma Yaşanmadı Sadece Bu Tepkisizlik Gibi Şeylere Denk Geldik Onlarda Güncelleme İle Çözülür Heralde Bilmiyorum Şimdiye Kadar Atma Yaşamadım Ama SOrunsuz Oynuyorum
İstersen Googleye gta 5 reloaded Yaz Torrentten İndir İstemezsen Yazımı Alıntı İle Cevapla Özelden Partlı Denediğim Siteyi Atayım

McBoltt60

McBoltt60

Üye
:D eyvallah yinde sagol
update 2 indirdim gecenlerde
o günde moswanted indirdim
D3DCompiler_43 hata verdiya neyse ki ilk gta 5 acarkende yasadım onda sorunu çzödüm dxdi11 filan onları indireck veya dosyayi syswtem64 atarak çözdüm
gta 5 o göreve kadar sorunsuz oynadım
moswanted da hata verdimi tekrar arastırdım tabi oyunun içine at diyolar yok windows system32 ye at diyolar
herseyi denedim olmadı ORİGİNDEN İNDİRDİM
canım sıkıldı GTA V acayim dedim ne oldu simdi demeye kalmadannn D3DCompiler_43 HATA verdi nasıl düzeltebiliriz :birak:

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
:D eyvallah yinde sagol
update 2 indirdim gecenlerde
o günde moswanted indirdim
D3DCompiler_43 hata verdiya neyse ki ilk gta 5 acarkende yasadım onda sorunu çzödüm dxdi11 filan onları indireck veya dosyayi syswtem64 atarak çözdüm
gta 5 o göreve kadar sorunsuz oynadım
moswanted da hata verdimi tekrar arastırdım tabi oyunun içine at diyolar yok windows system32 ye at diyolar
herseyi denedim olmadı ORİGİNDEN İNDİRDİM
canım sıkıldı GTA V acayim dedim ne oldu simdi demeye kalmadannn D3DCompiler_43 HATA verdi nasıl düzeltebiliriz :birak:
Bu Tür Hatalara DDL DOsyalarını Atarak Çözersin Ama Her Zaman Olmaz Büyük İhtimalle Oyunun İstediği Programlar Yüklü Değildir PCde Genelde Oyun Klasörünün İçinde Gerekli Dosyalar Orada GTA 5 De Var Deneyebilirsin

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Bu Tür Hatalara DDL DOsyalarını Atarak Çözersin Ama Her Zaman Olmaz Büyük İhtimalle Oyunun İstediği Programlar Yüklü Değildir PCde Genelde Oyun Klasörünün İçinde Gerekli Dosyalar Orada GTA 5 De Var Deneyebilirsin
biraz daha detaylı konusursak yapabiliriz
:)
biraz daha detaylı konusursak yapabiliriz
:)
message okey :)
GTA 5 OLAYINI ÇÖZDÜM dll suite programı indirerek eksik sorunlu olanları düzelterek acabiliyorum moswanteed dahil fakat moswanted acıldıktan sonra 3 saniye CALISMAYI DURDU ?
Gta V video daki gibi bölümün devamı neden gelmiyor ?
GTA V paylastıgım video KUYUMCU SOYGUNU gaz bombası nı attıktan sonra görev devam etmiyor
sizce nedenn ????

Son düzenleme:

Üst Alt