Hıqh_VoLTaqe27
Üye
Gtaturk de çok müthiş resimler var baktın mı?
gta 4 ü daha yenimi duydun2008-09 da çiktı o oyun 2011de ise GTA 4 Liberty City çıktı çift karakterli ve farkı senaryolar 5 nasıl olucak acaba
dedim ya heves etmeyelim ama en büyük sıkıntı türkçe aga qıdip almanca bilmem ne cart curt dil koyuyolar bi türkçe koymuyolar çeviride ancak 1 sene sürer daha gta 4 tam türkçesi yok %85 türkçeydi boş heves anlıycan
Gta v icin NASA nin pclerinden lazim bize .d
Aynen ya Türkçe İmza Kampanyası düzenlendi ama Rockstardan hiç ses yok malesef.
- - - Eklendi - - -
Grafikler güzel ama o kadar da gereksinim isteyeceğini sanmıyorum 8 gb ram rahat yeter bence
dunyadan Haberimiz yok ya La Bro
Oyunda üç tane ana karakter var. Bu üç karakteri de seçebileceğiz. Mesela Michaeli oynatıyorsun. Bi tuşa basıyorsun Franklini oynatıyorsun. En sevdiğiniz karakter hangisi diye sormuştum
Onda 2 tane var ama diger karakteri oynatman için oyundan cıkman lazım GTA V te aynı oyunun içinde bi tuşa basıon diğer karakteri oynatıon
GTA V te
- - - Eklendi - - -
En sevdiğiniz araba hangisi benim bullet
Ya GTA serisinde genelde her seride aynı markalı araçlar oluyo
GTA V te
- - - Eklendi - - -
En sevdiğiniz araba hangisi benim bullet
ben ayağımı yerden kessin yeter diyip önüme iyi araba geldiğinde o arabayı kacırmakla yetiniyorum
valla ben bakmıyorum markaya o anki ruh halime göre jeep üstü açık hatta hurda araba bile kullanırım
2013 Huntley Sport 4.8 Metalik Beyazsahibinden
- - - Eklendi - - -
ben ayağımı yerden kessin yeter diyip önüme iyi araba geldiğinde o arabayı kacırmakla yetiniyorum
bu arada gta 4 te araç paketi yapıyorum yakında paylaşacağım,bu betası :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sınavlardan sonra tam sürümle karşınızda olacağım...
güzel olur eline sağlık dostum
dedim ya heves etmeyelim ama en büyük sıkıntı türkçe aga qıdip almanca bilmem ne cart curt dil koyuyolar bi türkçe koymuyolar çeviride ancak 1 sene sürer daha gta 4 tam türkçesi yok %85 türkçeydi boş heves anlıycan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?