Gta serilerinde en çok zorlandığınız görev ?

Konu Sahibi
Gta serilerinde en çok zorlandığınız görev ?
arkadaslar herkez çok zorlandığı görevleri yazsın tartışalım. Ben vice city deki helikopterle inşaat patlatma ve oyunun sonlarına doğru dodo ile reklam afişi görevi. San andreasdaki eski havalimanı görevleri , araba zıplatma görevi , oyuncakçı zeronun görevleri ve freefall. Daha vardı ama unuttum

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Aligopter görevini ilk yapışımda geçtim ben
Gta SA da şu polis motoru görevi yüzünden oyundan soğumuştum ben hani oyunun sonlarına doğru polis motorlarını parkediyoduk ya şu araç taşıyıcılarına

Gnlde hc gorev yapmadim adm dvdum polis öldrdum hep

Konu Sahibi
Oha nasıl geçtin ilk seferde benim için gtayi bırakma sebebiydi 1 ay falan oynamadım sonra can sıkıntısı açtım ve görevi geçtim kendime inanamadım işin sırrı bombayı en üst kattan bırakmakmıs polisli görevde çok zorlanmadım 2. Denemede geçmiştim onu asıl freefall kanser etti

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Haa hatırladım şuanda gta sa oynuyom nese görüşürüz görevi bitirip gelirim

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Yok la dün telefona yuklediydim daha şu sprey gorevindeyim

Tepkiler: Enpatsu Shakugan
save yı yukle heyecana ortak ol. gorevde neymıs ..2004 ten berı gta oynarım gorev yaptıgımı hatırlamıyom

vice city helikopter görevi , san andreas zeronun ılk rc uçak görevi , gta 4 son bölüm , eflcyi bir türlü oynayamadım

0MG90

Üye
Görev mi yaptınız? Ben hiç uğraşmadım direk save game indirirdim sitelerden

save sorunu yaşadım oyunu save etmeyi deneyince games for windows live ile ilgili pencere açılıyor ordan internet bağlantısı falan gerekiyor o da bende yok int kafeden denedim ordada key falan istedi galiba orjinal alıp oynayacağım ilerleyen zamanlarda

ozakin70

Üye
Kumandalı küçük helikopter ve uçak görevleri çok sıkıcı oluyor