tmmmodern combatın v 1.1.0 versiyonunu indir sonra v 1.1.5 in apk sını indir apk yı kur obb yi v 1.1.0 ınkini atOnce gt indirip kuruyum da
gta sandireas diye bir oyun yok sanandreas o![]()
ikiside bayaa akıllısanandreas olmucak san andreas olucak o![]()

yazdığını anlamadım tekrar yazarmısınLeptop ındırılenlerı nasıl sılebılırım hafıza dolu uyarısı verdı
dowlands a baktınmı başka klasörlerede bakTablette oyunu ındırıyordum hafıza dokdu dedı ama 2 küsür gb sılemıyorum nasıl sılebılırım ındırılenlerde gosterıyor ama ındırılen klasır bos
tabletin hafızasında dowlands klosörü varDowlands klasorunu tam bılmıyorum nerde oldugunu
Dediğim programı dene hic ugrasmicaksin cince de bilmen lazım yalnızYapamadım arkadaslar

Yukledim oyunuda doslari napcam anlamadimGoogle playden BitTorrent indir sonra google a gtasanandreas v. 1.0.5 APK torrent yaz kickass diye bir site var orda at nalına bas indir sonra otomatik olarak BitTorrent açılır Add a tıkla yüklensin BitTorrent otomatik açılmassa indirdiğini dosyanın üstüne tıkla açılır sonra x plore dosya yöneticisi yükle dowlands a gir apk dosyasını yükle sonra içinde obb dosyasının bulunduğu bir klasör olacak isminin sonu .com diye biter onu kopyalar android e gir obb te tıkla içine yapıştır sonra oyna yapamazsan söyle yardım ederiz
hangisiniYukledim oyunuda doslari napcam anlamadim
ekran kartı yetersizdir belkiOyunu yukledim oyun atip duruyor