Qu3k! Üye Fatih[Sag0]HiphoP;999995' Alıntı: İETT'nin Bünyesinde Bulunan En İyi Otobüs Mercedes Citaronun GTA San Andres İçin Hazırlanmış Otobüsü. SCREENLER Rar kodlari : maxicep.com Genişletmek için tıkla ... [aLintidir]
Fatih[Sag0]HiphoP;999995' Alıntı: İETT'nin Bünyesinde Bulunan En İyi Otobüs Mercedes Citaronun GTA San Andres İçin Hazırlanmış Otobüsü. SCREENLER Rar kodlari : maxicep.com Genişletmek için tıkla ... [aLintidir]
unaloO Üye Bunu Neyin icine Atioruz bi acıklama yaparmisin? --------------- Ekleme --------------- Attimda . Normalde girdim otobüs fln da yok :S saveye mi atcaz ?
Bunu Neyin icine Atioruz bi acıklama yaparmisin? --------------- Ekleme --------------- Attimda . Normalde girdim otobüs fln da yok :S saveye mi atcaz ?
solkapalı Üye yha arkadaşlar şifre istiyo şifre neeee --------------- Ekleme --------------- biri şu GTA San Andreas - 76C İETT Mercedes Citaro Otobüsü oyunun yamasının şifreyi sölesin nolur yha
yha arkadaşlar şifre istiyo şifre neeee --------------- Ekleme --------------- biri şu GTA San Andreas - 76C İETT Mercedes Citaro Otobüsü oyunun yamasının şifreyi sölesin nolur yha
bberkan Üye bn ykledim otobüsün yanına gelince oyun takılıo galiba ekran kartım yetmio ekran karım: 256mb ram:1 gb işlemci : 3.02
bn ykledim otobüsün yanına gelince oyun takılıo galiba ekran kartım yetmio ekran karım: 256mb ram:1 gb işlemci : 3.02