GTA IV Multi oluyormu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
GTA IV Multi oluyormu?
Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.Öncelikle biz ardakaşlarla internet cafeye gittik orda GTA IV EFLC(Escape From Liberty City) oynadık online oluyordu bu oyun içinde 2 tane oyun var biliyorsunuz biz Ballad of gay tony oynadık multiplayer çok eglenceli oldu ama biliyorsunuz bu bir eklenti fakat gta 4 olmadan çalışıyor diyecegim şu.Normal GTA4 multiplayer oluyormu yoksa sadece ballad of gay tony mi online oluyor?

fullwar

fullwar

Üye
GTA IV'tede oluyor. :)

• Beğen
Tepkiler: lolaman
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Biz gta4 ballad of gay tony de telefondan kurmuştuk oyunu ordan girmiştik normal gta 4te de öylemi telefondanmı oluyor.

fullwar

fullwar

Üye
Biz gta4 ballad of gay tony de telefondan kurmuştuk oyunu ordan girmiştik normal gta 4te de öylemi telefondanmı oluyor.

Dostum sistem aynı zaten. Aynı oyun. GTA IV Episodes From Liberty City, GTA IV'ün ek paketi. Dediğin gibi telefondan giriliyor.

• Beğen
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Kesin oluyorsa çok sagol birde yazmışken aralarında fark varmı EFLC ile normal gta4 ün ben pek fark göremedim karakterler dışında ama?

fullwar

fullwar

Üye
Kesin oluyorsa çok sagol birde yazmışken aralarında fark varmı EFLC ile normal gta4 ün ben pek fark göremedim karakterler dışında ama?

Yukarıda yazdım zaten oyun motoru ve her türlü içerik aynı. Sadece senaryo ve karakterler değişiyor. Birkaç yeni silah ve araç o kadar.

• Beğen
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağol online oluyorsa hemen alacağım cumartesi..

cengizx1

cengizx1

Üye
oluyor arkadsım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...