GTA IV Liber city ser ial sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
GTA IV Liber city ser ial sorunu
Nasıl çözebilirim? İlk yüklediğimde bişey yoktu açılıyodu sonra kendi kendine silinmiş tekrar yükledim ve ****** istedi ***** yaptım bu seferde çalışmayı durdurdu hatası verdi

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Yaptığın ***** antivirüs tarafından silinmiş olabilir, antivirüsü devre dışı bırakıp denedin mi?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Antivürüsün süresi dolu. Sanmıyorum sildiğini. Yalnız ilk yüklwdiğimde istemiyodu.

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Antivirüsten bi bak karantinaya alınmış veya silinmiş öğelerde senin ***** dosyaları var mıAntivirüste sorun yoksa liberty city'yi kaldırıp antivirüsü devre dışı bıraktığından emin olduktan sonra tekrar yükleyip ***** yap, sonra antivirüsten oyunun klasörünü tarama dışı olarak ayarla

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Karantina yada silinenlerde yok. Şuan yeniden yüklüyorum ******ini bulsak daha iyi olur

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
******'i nerde bulacaksın ***** iyidir

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Ya ilk yüklediğimde sorunsuz oynuyodum. Bide laptobu yeniden başlatıyodu arada o nedendir ?

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Laptop özellikleri nedir? Belki zorlanıyordur

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Intel i5 2.4 ghz islemci. 6 gb ram. Görüntü bagdastiricilarindada intel hd graphics family ve radeon hd 6470m yazıyo 3 gb buda

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Medium ayar 1024x768 çözünürlükte ort. 26 fps alıyormuş, kapanma olayını pek anlamadım işlemci aşırı ısınıyor olabilir

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
En düşükte oynuyodum zaten. Isınıyo altında sogutucuda var ama anlamadım

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye

Şuradakileri uygula belki biraz rahatlama olur

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Oyunu açabilirsek denerim az kaldı yüklenmesineArkadaş ben bu oyundan hiç bişey anlamadım ya şimdide yükledim ****** falan istemeden açıldı ekrana iki kısayol geldi biri Gta IV biri Gta ıv eflc. Gta ıv dan açınca 3 adam seçiliyo diğerinden iki adam çözemedim önceki böylede değildi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yardım istediğiniz konuları destek bölümüne açınız.

Save dosyanı yedekle daha sonra yeniden kurup kır.

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Gta 4'te açılışta solda tek adam vardır bu asıl Gta4'teki Niko abimiz :)
Sağdakiler ise Eflc ek paketi, "The Lost and Damned (TLAD)" & "The Ballad of Gay Tony(TBoGT)"

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Ya tam tersi olması gerekmiyomu eflc den açınca 3 adam seçilmesi gerekiyo bende normalinden açılınca 3 tane adam geliyo. Üstelik ben normalini değil eflc yi kurdum diğer kurdugumda böyle değildi. Niko yu seçiyorum telefonu çıkarıp şifre yazcam iki kere ok tuşuna basıyorum multiplayer video editor diye iki seçenek geliyo tuslarida kullanmiyorum

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Ya tam tersi olması gerekmiyomu eflc den açınca 3 adam seçilmesi gerekiyo bende normalinden açılınca 3 tane adam geliyo. Üstelik ben normalini değil eflc yi kurdum diğer kurdugumda böyle değildi. Niko yu seçiyorum telefonu çıkarıp şifre yazcam iki kere ok tuşuna basıyorum multiplayer video editor diye iki seçenek geliyo tuslarida kullanmiyorum
Bende Gta 4 yüklü ama Eflc'yi indirmedim yani yok, oyunu açtığım zaman solda Niko(normal Gta4), sağda ise Eflc(Ve 2 ayrı hikayenin baş karakterleri) çıkıyor, Eflc'den açınca ne çıkıyor bilmiyorum ama Gta4 böyle açılıyor

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Simdi baktm gta 4 den acinca diger karakterleri secemiyorum. Kafese nerden gidiliyodu :D su telefon meselesinidr anlamadim

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
yardım istediğiniz konuları destek bölümüne açınız.

Save dosyanı yedekle daha sonra yeniden kurup kır.
Kiramadim sıkıntı orda. Yeniden kurdum simdi bisey istemedi ama bi kac gun sonra aynısı olacak gibi

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda görevden sonra düzeldi. Kafes nerde onuda ögrenirsem

Üst Alt