GTA IV Açılış sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
GTA IV Açılış sorunu
Arkadaşlar bugün GTA IV ı kurdum kurulumunda sorun yok fakat launcher e bastığımda xlive.dll dosya bulunamadı diye hata alıyorum.Gerekli dosyayı yükledim sonra msidcrl40.dll hatasını aldım. Hataların ardı arkası kesilmiyor. Pack mi gerekli acaba ?. Konu hakkında bi bilgi sahibi olan arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Oyunun gerektirdiği bileşenler yüklenmemiş olabilir.

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
İşte ben de onları bilmiyorum. internette pack var ama oyun açılmadan packı kurabilir miyim ?

fullwar

fullwar

Üye
Arkadaşlar bugün GTA IV ı kurdum kurulumunda sorun yok fakat launcher e bastığımda xlive.dll dosya bulunamadı diye hata alıyorum.Gerekli dosyayı yükledim sonra msidcrl40.dll hatasını aldım. Hataların ardı arkası kesilmiyor. Pack mi gerekli acaba ?. Konu hakkında bi bilgi sahibi olan arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim :)

Öncelikle uyarayım GTA IV çalıştırması biraz zahmetli bir oyundur. "Xlive.dll" hatasını şu yüzden alıyorsun; bilgisayarında "Games fo Windows" yüklü değil. Bunu yaptığında diğer sorunlar içinde lütfen yaz.

Games for Windows Live linkleri:

Yada Xlive.dll elle yükleme:

Bunu "C:\Windows\System32"nin içine atacaksın.

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür eder.deniyorum şuan

----------Eklendi @ 14:33:20 ---------- Yazıldı @ 14:20:59 ----------

şimdi de binkw32.dll hatası geliyor :/

fullwar

fullwar

Üye
teşekkür eder.deniyorum şuan

----------Eklendi @ 14:33:20 ---------- Yazıldı @ 14:20:59 ----------

şimdi de binkw32.dll hatası geliyor :/

Direct X versiyonun güncel değil. İndir ve talimatlara uyarak yükle. Sisteminide yazarsan daha iyi olur. Ekran kartı ve ses sürücülerininde güncellenmesi iyi olur.

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
o konuda eksiğim biraz. forumda ekran kartı ve ses sürücüsünü öğrenme hakkında bir konu bulabilirsem size yazarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...