India Üye Crazy_Delly' Alıntı: dene gör arkadaşım oyundan nasıl ss alınacağını bilmiyorum --------------- Ekleme --------------- Genişletmek için tıkla ... Tamam da ben deneyemediğim için sormuştum zaten
Crazy_Delly' Alıntı: dene gör arkadaşım oyundan nasıl ss alınacağını bilmiyorum --------------- Ekleme --------------- Genişletmek için tıkla ... Tamam da ben deneyemediğim için sormuştum zaten
yagizx Üye Öncellikle Teşekkürler fakat s40 her telefonda çalışmaz bende nokia 5130 var çalışmıyor açıyor ama çalıstırmıyor (
Öncellikle Teşekkürler fakat s40 her telefonda çalışmaz bende nokia 5130 var çalışmıyor açıyor ama çalıstırmıyor (
umut yasin Üye kardeşim saolasında çalışırsa çalışır çalışmazsa uğraşamam hiç sürümle falan telefonu sakata atamam
Crazy_Delly Üye Konu Sahibi India' Alıntı: Tamam da ben deneyemediğim için sormuştum zaten Genişletmek için tıkla ... yagizx' Alıntı: Öncellikle Teşekkürler fakat s40 her telefonda çalışmaz bende nokia 5130 var çalışmıyor açıyor ama çalıstırmıyor ( Genişletmek için tıkla ... dediğim gibi kardeşim tel. versiyounu 5 veya 6 yaparsan çalışır benim tel v3 dü v6 yaptım çokta güzel çalıştı maalesef elimden gelen birşey yok umut yasin' Alıntı: kardeşim saolasında çalışırsa çalışır çalışmazsa uğraşamam hiç sürümle falan telefonu sakata atamam Genişletmek için tıkla ... eyv. kedix' Alıntı: çalışıyor..........:XD Genişletmek için tıkla ... çalışan telefonda çalışıyor işte buraksk19' Alıntı: tskler Genişletmek için tıkla ... eyv. sağol
India' Alıntı: Tamam da ben deneyemediğim için sormuştum zaten Genişletmek için tıkla ... yagizx' Alıntı: Öncellikle Teşekkürler fakat s40 her telefonda çalışmaz bende nokia 5130 var çalışmıyor açıyor ama çalıstırmıyor ( Genişletmek için tıkla ... dediğim gibi kardeşim tel. versiyounu 5 veya 6 yaparsan çalışır benim tel v3 dü v6 yaptım çokta güzel çalıştı maalesef elimden gelen birşey yok umut yasin' Alıntı: kardeşim saolasında çalışırsa çalışır çalışmazsa uğraşamam hiç sürümle falan telefonu sakata atamam Genişletmek için tıkla ... eyv. kedix' Alıntı: çalışıyor..........:XD Genişletmek için tıkla ... çalışan telefonda çalışıyor işte buraksk19' Alıntı: tskler Genişletmek için tıkla ... eyv. sağol
Crazy_Delly Üye Konu Sahibi India' Alıntı: versiyon nasıl değişiyo Genişletmek için tıkla ... cep telefonları genel bölümünde anlatımlar var oraya bakabilirsin --------------- Ekleme --------------- necmati16' Alıntı: n86 da çalışırmı? Genişletmek için tıkla ... vallaha kardeşim telefonun ekranına küçük gelir senin tel symbian olduğu için
India' Alıntı: versiyon nasıl değişiyo Genişletmek için tıkla ... cep telefonları genel bölümünde anlatımlar var oraya bakabilirsin --------------- Ekleme --------------- necmati16' Alıntı: n86 da çalışırmı? Genişletmek için tıkla ... vallaha kardeşim telefonun ekranına küçük gelir senin tel symbian olduğu için
emre505 Üye 3f33rc4n' Alıntı: 6300 da calısmaz bn 6300 kullanıyorum tel 1 mb ve ustu oyunları kabul etmiyo ama bu konuya cozum getiren olursa acıklasın tabi Genişletmek için tıkla ... aynen 5300 da da aynı sorun var.
3f33rc4n' Alıntı: 6300 da calısmaz bn 6300 kullanıyorum tel 1 mb ve ustu oyunları kabul etmiyo ama bu konuya cozum getiren olursa acıklasın tabi Genişletmek için tıkla ... aynen 5300 da da aynı sorun var.
Crazy_Delly Üye Konu Sahibi hacihalla' Alıntı: 3D mi gercekten yani kahramanımızı arkasından mı gösteriyor.. Genişletmek için tıkla ... telefonumun ver.biraz düşük takılarak girmiştim oyuna oyüzden iç kısmı hakkında pek bilgim yok maalsef ama deneyen arkadaşlar sana yardımcı olabilirler --------------- Ekleme --------------- djzeki9' Alıntı: 5130 da çalışırmı Genişletmek için tıkla ... ekran uyar ver. 5,6 vs. çalışır --------------- Ekleme --------------- emre505' Alıntı: aynen 5300 da da aynı sorun var. Genişletmek için tıkla ... konuyla ilgili bilgim olmadğını söylemiştim 6233 kullanıyorum ben kolay gelsin --------------- Ekleme --------------- berkaytunali95' Alıntı: Pehh Yüzde Yüzmüş Bi Halta Yaramadı Yüklenme Yerinde Kaldı Genişletmek için tıkla ... arkadaşım sayfada açıklamayı yapmıştım versiyon yükselt bakalım ney olmuyormuş !!!!!! --------------- Ekleme --------------- Berke' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... orhun111' Alıntı: saol kardesssö.. Genişletmek için tıkla ... eyvallah
hacihalla' Alıntı: 3D mi gercekten yani kahramanımızı arkasından mı gösteriyor.. Genişletmek için tıkla ... telefonumun ver.biraz düşük takılarak girmiştim oyuna oyüzden iç kısmı hakkında pek bilgim yok maalsef ama deneyen arkadaşlar sana yardımcı olabilirler --------------- Ekleme --------------- djzeki9' Alıntı: 5130 da çalışırmı Genişletmek için tıkla ... ekran uyar ver. 5,6 vs. çalışır --------------- Ekleme --------------- emre505' Alıntı: aynen 5300 da da aynı sorun var. Genişletmek için tıkla ... konuyla ilgili bilgim olmadğını söylemiştim 6233 kullanıyorum ben kolay gelsin --------------- Ekleme --------------- berkaytunali95' Alıntı: Pehh Yüzde Yüzmüş Bi Halta Yaramadı Yüklenme Yerinde Kaldı Genişletmek için tıkla ... arkadaşım sayfada açıklamayı yapmıştım versiyon yükselt bakalım ney olmuyormuş !!!!!! --------------- Ekleme --------------- Berke' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... orhun111' Alıntı: saol kardesssö.. Genişletmek için tıkla ... eyvallah
berkaytunali95 Üye arkadaşım sayfada açıklamayı yapmıştım versiyon yükselt bakalım ney olmuyormuş !!!!!! Ne Versiyonu Ne Saçmalıyon Sen ?
arkadaşım sayfada açıklamayı yapmıştım versiyon yükselt bakalım ney olmuyormuş !!!!!! Ne Versiyonu Ne Saçmalıyon Sen ?
Hknyc Üye berkaytunali95' Alıntı: arkadaşım sayfada açıklamayı yapmıştım versiyon yükselt bakalım ney olmuyormuş !!!!!! Ne Versiyonu Ne Saçmalıyon Sen ? Genişletmek için tıkla ... yazılım versiyonu telefonunu güncelle
berkaytunali95' Alıntı: arkadaşım sayfada açıklamayı yapmıştım versiyon yükselt bakalım ney olmuyormuş !!!!!! Ne Versiyonu Ne Saçmalıyon Sen ? Genişletmek için tıkla ... yazılım versiyonu telefonunu güncelle