6300 gta ıv 3d ve başka oyunlar mükemmmmel bi oyun tavsiye ederim

Sponsorlu Bağlantılar

D€aDMaN

D€aDMaN

Üye
6300 gta ıv 3d ve başka oyunlar mükemmmmel bi oyun tavsiye ederim
MACERA

GRAND THEFT AUTO IV YANİ 4 GTA 4 KARŞINIZDA

S40 V3 OYUN(6300,6233 VB)

İŞTE LİNK:
http://www.maxicep.com/java-oyunlar/gta-iv-3d-1000-calisiyor-6233-denendi-s40-3rd-345287.html

AKSİYON

WWE SMACKDOWN VS RAW 2010

işte link:http://www.maxicep.com/s60-oyunlari/3d-wwe-smackdown-vs-raw-2010-a-266600.html
dil: english

WWF LEGEND OF WRESTLEMANİA
işte link:

dil: english

WWE SMACKDOWN VS RAW 2009

Maxicep.com - WWE SmackDown Vs Raw 2009 3D Türkçe [Tüm ekranlar] By CNR MOBILE
işte link:

DİL :TÜRKİSH

• Beğen
Tepkiler: key43, NeD_TysoN, ddyTR ve 1 kişi daha

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.

rocky41

Üye
arkadaşım emeğin için saol teşekkürler ama bana bi yardım ederseniz süper olacak.Ben indiriyorum şimdi çıkartıyorum rardan açıyorum klasoru birsürü bişeler dosyalar çıkıyo meta-ınf diye bi klasor çıkıyo ondan başka 10-20 tane ayrı dosya çıkıyo nasıl yüklicem ben telefona bu oyunu jar. olarak çıkması gerekmiyomu benim pc le alakalı bişemi? lütfen bi yardımcı olurmusunuz Allah rızası için bi oyun oynayamadım yav!

atakan25

atakan25

Üye
siteden niye link alıyonuz ya çözemedim gitti:hmmm

D€aDMaN

D€aDMaN

Üye
arkadaşım emeğin için saol teşekkürler ama bana bi yardım ederseniz süper olacak.ben indiriyorum şimdi çıkartıyorum rardan açıyorum klasoru birsürü bişeler dosyalar çıkıyo meta-ınf diye bi klasor çıkıyo ondan başka 10-20 tane ayrı dosya çıkıyo nasıl yüklicem ben telefona bu oyunu jar. Olarak çıkması gerekmiyomu benim pc le alakalı bişemi? Lütfen bi yardımcı olurmusunuz allah rızası için bi oyun oynayamadım yav!

dostum meta ınf varsa o oyunu 6300 çalıştırmaz zaten orada 6233 denendi yazıyor

lundimardin

lundimardin

Üye
teşekkürler

rocky41

Üye
dostum meta ınf varsa o oyunu 6300 çalıştırmaz zaten orada 6233 denendi yazıyor
ama arkadaşım bütün oyunlarda böle oluyor.Normalde jar. olarak çıkması gerekmiyomu rardan jar. olarak çıkıcak atcam tel.e açılcak direk böyle olmuyomuydu bu oyun değil sade 6300 için bütün oyunlarda böyle oluyor jar. olarak çıkmnıyor yani rardan :hmmm anlamadım neden böyle oldu ya çözemedim kaç gündür :allalla:

--------------- Ekleme ---------------

çözdüm olayı kardeş :ehe klasor ayarlarıyla ilgiliymiş kurcalaya kurcalaya buldum sonunda :naughty:

.Pozitive.

.Pozitive.

Üye
:tşk:

D€aDMaN

D€aDMaN

Üye
Ben teşekkür ederim..:oke:

HarryPotter93

HarryPotter93

Üye
Verdiğin 2 oyun S60 kardeş son linkte kırılmış yinede teşekkürler