Gta chınatownwars

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mstf262

Üye
    Konu Sahibi
Gta chınatownwars
Beyler bu oyun wave 2 de varmı ???Cok ıstedıgım bı oyun baktım bulamadım :S

veev

Üye
Yok

mstf262

Üye
    Konu Sahibi
eyw saol

yasinn

Üye
aslında var ama apss te yok. netten arayıp bulman lazım dosyalarını ve spofla yüklemelisin

veev

Üye
ya yok kardeşim sallama iphone için var

yasinn

Üye
ya yok kardeşim sallama iphone için var

ne diyosun kardeşim sallama falan diye ben kendim oynadım s8530da yalanmı söylicem burda yardım etmeye çalışıyoruz bilip bilmeden atlama biliyoruzda yazıyoruz

veev

Üye
he öyle öyle koy resimlerri sen gangstar oynamısındır

yasinn

Üye
ya yürü git sana yalan borcummu var birader. inanmak zorunda degilsin ama gelipte biliyormuş gibi konuşma. appse güncelleme gelmeden önce spofla oynayabiliyodum şimdi güncellemeden dolayı oynayamiyorum engellemisler. emin olmadığın bişey için laf yapma. ben bu konuyu açan arkadasa yardımcı oluyorum.bilmesek yazmayız herhalde.

mstf262

Üye
    Konu Sahibi
beyler saolun pes de apps da yok yukledım ben mesela bunun gibi olabilir belki?

veev

Üye
ya yok olmuyor rockstar games in bada için desteği yok arkadaşa bakmayın siz

yasinn

Üye
lan oğlum bak bu sitete 3 gb lık dev torent paketi diye bir konu var onu indir ve gel sonra bana yaz... atlama sazan gibi araştır sonra gel konuş.

veev

Üye
tamam var olum vaaar o torrenti ilk çıktığında indirenlerdim daha badapps.ru dayken

yasinn

Üye
o zaman niye yok deyip kafa bulandırı yosun kardeşim. ben var oynadım telde diyorum. iddia ediyorsn yok diye. madem ilk indirenlerdensn niye yok diyosn. appse güncelleme gelmeden önce oynayabiliyodum. şimdi olmuyo versiyon düşürmek gerek onuda yapmak istemiyorum.

veev

Üye
sanki düşürmedik rockstarın badaya desteği yok sendaha neyin zırvalığını yapıyorsun

yasinn

Üye
lan yürü git çoluk cocukla uğraşamam..rockstarın çıkardığını kim iddea ediyor başka bir firma çıkarmış olabilir.. ama sana niye laf anlatayım sen bu kafayla devam et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt