GTA 5'ten Bisikletli, Jetli Yeni Görseller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

India

Üye
    Konu Sahibi
GTA 5'ten Bisikletli, Jetli Yeni Görseller

Çıkış tarihi hala muallak olan Grand Theft Auto 5 için yepisyeni görseller yayınlandı. Los Santos'ta tepe tepe kullanacağımız, çeşitli aksiyonlara dalacağımız araçları gözlerimizin önüne seren Rockstar, bu hafta içerisinde yeni görseller geleceğinin sözünü verdi.

Rockstar North çalışanının CV'sinde GTA 5'in Ekim 2012'de çıkacağı yazsa da, Take-Two'nun finansal raporunda oyunun Nisan 2013'te çıkacağı hakkında küçük ipuçlarına rastlasak da, hatta kimi analistler GTA 5'in çıkışında 14 milyon civarında satacağını öngörse de emin olduğumuz tek bir şey var; GTA 5 harika olacak!

Tepkiler: Temperature

ANIL

Admin
Güzel görünüyor. Umarım optimizasyon ve boyut sorunu olmaz.

Oyun harika olacak gibi merakla bekliyorum çıkış tarihini o zamana kadar yeni bir bilgisayar alsam iyi olacak gibi görünüyor

bu oyun kesinlikle pc de bir sürü hata vericek ve kasıcak not resimler 360 için pcde böyle grafik olması imkansız

bu oyun kesinlikle pc de bir sürü hata vericek ve kasıcak not resimler 360 için pcde böyle grafik olması imkansız

8-16 gb ram güçlü bir ekran kartı ve f u l l hd ekran ile sorun olmaz

- - - Eklendi - - -

serinin diğer versyonlarındaki gibi oyun eski tarihlerde geçmiyecek sanırım

Nfs run ve battelefield 3'ü oynamadın sanırım battelefield 3 bende oynamadım. nfs run u az oynamıştım. Battelefield 3 ile grafik motorları aynı imiş.

- - - Eklendi - - -

öyle bir zaman gelecek ki retexture mod yapmak zorumda kalacağız.

kaanslmz

Üye
gerçekten güzel bişeye benziyo, GTA'ya bak ya nerden nereye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...