GTA 5'ten Bisikletli, Jetli Yeni Görseller

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
GTA 5'ten Bisikletli, Jetli Yeni Görseller

Çıkış tarihi hala muallak olan Grand Theft Auto 5 için yepisyeni görseller yayınlandı. Los Santos'ta tepe tepe kullanacağımız, çeşitli aksiyonlara dalacağımız araçları gözlerimizin önüne seren Rockstar, bu hafta içerisinde yeni görseller geleceğinin sözünü verdi.

Rockstar North çalışanının CV'sinde GTA 5'in Ekim 2012'de çıkacağı yazsa da, Take-Two'nun finansal raporunda oyunun Nisan 2013'te çıkacağı hakkında küçük ipuçlarına rastlasak da, hatta kimi analistler GTA 5'in çıkışında 14 milyon civarında satacağını öngörse de emin olduğumuz tek bir şey var; GTA 5 harika olacak!

• Beğen
Tepkiler: Temperature

futbol123

futbol123

Üye
Adamlar aşmış grafikleri

ANIL

ANIL

Admin
Güzel görünüyor. Umarım optimizasyon ve boyut sorunu olmaz.

Temperature

Temperature

Üye
Oyun harika olacak gibi merakla bekliyorum çıkış tarihini o zamana kadar yeni bir bilgisayar alsam iyi olacak gibi görünüyor :D

xxynsdark

xxynsdark

Üye
bu oyun kesinlikle pc de bir sürü hata vericek ve kasıcak not resimler 360 için pcde böyle grafik olması imkansız

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
bu oyun kesinlikle pc de bir sürü hata vericek ve kasıcak not resimler 360 için pcde böyle grafik olması imkansız

8-16 gb ram güçlü bir ekran kartı ve f u l l hd ekran ile sorun olmaz :hmmm

- - - Eklendi - - -

serinin diğer versyonlarındaki gibi oyun eski tarihlerde geçmiyecek sanırım :hmmm

Metin MF

Metin MF

Üye
:oha: grafikler süper

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Nfs run ve battelefield 3'ü oynamadın sanırım :ehe battelefield 3 bende oynamadım. :D nfs run u az oynamıştım. Battelefield 3 ile grafik motorları aynı imiş.

- - - Eklendi - - -

öyle bir zaman gelecek ki retexture mod yapmak zorumda kalacağız. :ehe

kaanslmz

kaanslmz

Üye
gerçekten güzel bişeye benziyo, GTA'ya bak ya nerden nereye :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...