GTA 4 Tepkisizlik sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Gallahad

Gallahad

Üye
    Konu Sahibi
GTA 4 Tepkisizlik sorunu
arkadaşlar bugün gta4 cd sini aldım bilgisayarcıdan otomatik kullandan setup exe çalıştırtır seçiyorum hiç bir tepki yok cd nin içinden setup ve auto run a tıklıyorum hiç bir tepki yok nedeni nedir sizce

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
setup dosyasının yapısından kaynaklı geç açması uzun sürebilir, malum bi de optik sürücüden okutma yapıyorsunuz. yüksek sıkıştırma teknolojisi ile de sıkıştırılmış bir dosya varsa arkaplanda açması da süreyi uzatır. görev yöneticisinden bakarak anlayabilirsiniz aslında. benim size tavsiyem, cdnin içeriğini komple bilgisayara kopyalamanız ve setup.exe'yi bilgisayardan (kopyaladığınız yerden) çalıştırmanız. ve bir kere çift tıkladıktan sonra ikinci kere filan denemeyin bekleyin biraz, arkaplanda arşiv açıyor ihtimali yüksek

Gallahad

Gallahad

Üye
    Konu Sahibi
bakıyım bi bakalım uyuz oldum valla ya
aynen arka planda gta4 auto run gösteriyor ama açılmıyor

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bakıyım bi bakalım uyuz oldum valla ya
aynen arka planda gta4 auto run gösteriyor ama açılmıyor
arkaplandaki autorun ve setupları (GTA 4'e ait olanlar) sonlandır. sonra dediğim gibi bilgisayara at ordan çalıştır tekrar ve bir kere çalıştır ve bekle bakalım

Gallahad

Gallahad

Üye
    Konu Sahibi
4 cd var nasıl atılır bilmiyorum :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hepsini aynı klasöre at, mesela masaüstüne gta4 diye bi klasör oluştur, hepsini aynı klasöre kopyala. bir de cdlerin içeriğinde neler var bi ekran görüntüsü atarsan daha net söyleyebilirim ne yapman gerektiğini, ama genelde aynı klasöre atman işini görecektir :)

Gallahad

Gallahad

Üye
    Konu Sahibi
Tmm pc guncellemede bitsin ceker gonderirim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yönetici çalıştırmayı dene

Gallahad

Gallahad

Üye
    Konu Sahibi
Denedim olmiyor malesef

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Allah'ın belası Oyun Git Geri Ver Uğraşma o 4 DVDyi Hak etmiyor

• Beğen
Tepkiler: dgnmrt95
Gallahad

Gallahad

Üye
    Konu Sahibi
Far ettimde bilgisayara hic bir setup dosyasi kurulmuyor format atcam birazdan yine

Üst Alt