İstek Gta 4 oynayanlar acil bi baksın dosya lazım !!

Sponsorlu Bağlantılar

kfahaa

kfahaa

Üye
    Konu Sahibi
Gta 4 oynayanlar acil bi baksın dosya lazım !!
gta 4 üm vardı panda antivirüs programı yükledim rdl.dll dosyasında virüs varmış silmiş o da oyun açılmıyor şimdi oynayan birisi atabilirmi acaba acil !

gta ıv > Eflc > en_T > eflc > rdl.dll

@Siycey

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Eflc mi olmak zorunda? Bende o sonradan çıkan 2 oyun yok

• Beğen
Tepkiler: kfahaa
kfahaa

kfahaa

Üye
    Konu Sahibi
ne biliyim :) panda da silinenlerin arasında dosya öyle gözüküyor sen yinede bi rar ın içine koyup yollarmısın deniyim bi

burdan yollayabilirsin

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye

Yalnız bende 1911 varmış reloaded değil

• Beğen
kfahaa

kfahaa

Üye
    Konu Sahibi
neyse olmuyor oyun açılcak gibi oluyor hatada vermiyor ama açılmıyorda :) ben tekrar kuruyım da pandayıda siliyim :)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Sil sil o namussızı benim eset öle bişey yapcak allahıma affetmem daha önce avats kulanıyordum böle oyun dosyasını sildi hiç affetmedim

• Beğen
kfahaa

kfahaa

Üye
    Konu Sahibi
Sil sil o namussızı benim eset öle bişey yapcak allahıma affetmem daha önce avats kulanıyordum böle oyun dosyasını sildi hiç affetmedim
en iyisi hangisi yavf :) pc yi kasmasın kaliteli olsun yeter avast kullandım hiç bişe bulamıyo :) kaspersky de iyi değil panda da değil başka varmı :)

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Windows Defender ve SmartScreen ayrıca ikisi de ücretsiz ve Windows8 ile birlikte geliyor :D :D

• Beğen
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Nod32 5.2.9.12 bu bence en en en iyisi :)

• Beğen
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
geliyoda kalitelimi acaba
Çok fazla internette takılıyrum henüz bir sorunla karşılaşmadım, defender yeterli bence eseti kurunca bariz yavaşlama olmuştu.
SmartScreen ise güvenilmeyen uygulamalar çalıştırılınca uyarı veriyor yine de istersen çalıştırabiliyorsun

• Beğen
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Açıktan ***** paylaşmayın arkadaşlar yasak.

• Beğen

Üst Alt